ZETApress

hírportál

Szoci öröm Szentgotthárdon

Az MSZP üdvözli az Opel újabb magyarországi beruházását, amellyel lehetővé válik újabb munkahelyek létesítése ? tudtuk meg Sajtóosztályuktól, hisz a szlogen is úgy szól, hogy az Opel ritkán kop? el.

Az Opel letelepedése és eredményes működése kezdettől fogva hozzájárult hazánk modernizációjához, hiszen a világszínvonalú gépgyártás egyike az európai sikertörténeteknek, s ezzel hazánk előkelő helyre küzdötte fel magát. Az pedig külön öröm mindannyiunk számára, hogy a jól képzett hazai munkaerőnek köszönhetően, éles versenyben nyerte el Szentgotthárd a beruházás lehetőségét, ami a jelenlegi gazdasági helyzetben rendkívül sokat jelent az ország gazdasági növekedése és versenyképessége tekintetében.

Az Opel jövőbeli motorgyártásának magyarországi megvalósulása mérföldkő lesz a zöld-beruházások terén is, amellyel hazánk is élre kerül a legkorszerűbb, környezetkímélő termékek gyártásában. További sikereket és kiváló együttműködést kívánunk az Opel magyarországi gyárának! ? mondja a Magyar Szocialista Párt.

Szóljon hozzá!