ZETApress

hírportál

Indul a Sybase-hatás

Mihez kezd az SAP a Sybase felvásárlással? A Sybase felvásárlása után három hónappal az SAP és a Sybase vezetői három területre vonatkozólag jelentették be a termékfejlesztés stratégiai irányait ? tudtuk meg sajtósaiktól.

Ezek a vállalati mobilitás, az üzleti analitika, és a vállalati információ menedzsment rendszerei. Az SAP a bejelentéssel párhuzamosan megerősítette, hogy a Sybase különálló egységként működik majd a cégen belül, és a Sybase termékeire folyamatos lesz a terméktámogatás.

A következő 9 hónap alatt nyílt szabványokon alapuló mobilplatformot fejlesztenek a cégek, mely minden jelentősebb mobil operációs rendszeren képes futni, valamint minden főbb mobiltípust támogat. A vállalatok az iparág legszélesebb körű információ menedzsment megoldás portfólióját hozzák létre azáltal, hogy az SAP alkalmazásait a Sybase adatmenedzsment szervereire is optimalizálják majd, és így az ügyfelek több adatbázis platform közül választhatnak SAP alkalmazásaik számára. A vállalatok ezen túlmenően nagyteljesítményű, végponttól-végpontig terjedő üzleti analitika infrastruktúrát kínálnak hamarosan az ügyfeleknek.

Az SAP továbbá nyilvánosságra hozta, hogy memória alapú számítási technológiáját a Sybase is értékesíteni fogja. Bill McDermott, és Jim Hagemann Snabe társ-vezérigazgatók a bejelentés kapcsán kifejtették: ? A termékfejlesztés irányvonalai az SAP-t abban segítik, hogy az iparág egyetlen cégeként teljes körű vállalati szoftvereket kínáljon, amelyek bármely eszközön, bármikor elérhetőek. ? A bejelentés teljes videó-anyaga idekattintva érhető el.

Szóljon hozzá!