ZETApress

hírportál

Képzés, vagy kerekezés?

Belépő szintű, kétnapos SAP képzés indul Magyarországon. Két bicikli árából, osztrák módszer szerint képeznek SAP felhasználókat ? tudatták sajtósaik.

Az SAP Hungary Kft, a BFI Magyarország Felnőttképzési Szolgáltó Kft, és az osztrák Biz:Consult cégek bejelentették, hogy újfajta képzést indítanak hazánkban. Az oktatást azok számára ajánlják, akik felhasználói szinten szeretnének megismerkedni az SAP vállalatirányítási rendszerével.

A munkaerőpiacon keresett SAP ismereteket, annak magas ára miatt szinte kizárólag felsőoktatási, munkahelyi keretek között lehetett megszerezni. A három cég megállapodásának köszönhetően immár e keretek nélkül, kedvező árú tanfolyam keretében is szert lehet tenni a felhasználói szintű tudásra, és az ezt bizonyító, SAP által hitelesített Végfelhasználói Certifikációra.

Három városban indul a képzés

A képzési struktúrát az osztrák Biz:Consult biztosítja, mely évente 2000 embert képez ki e metodológia szerint Ausztriában. Az SAP hazai leányvállalata az oktatókat biztosítja a kezdeti időszakban, míg a BFI Magyarország a képzéseket szervezi.

A kétnapos tanfolyamokat elsőként Budapesten, Győrben, Szombathelyen hirdetik meg, és igény szerint több városban is szerveznek majd oktatást. ? Az üzleti életben megkerülhetetlen az SAP ismerete. A képzés azok fele nyit, akik a munkaerőpiacon e tudást birtokolni szeretnék, vagy éppen elhelyezkedési esélyeiket kívánják növelni. Az együttműködésnek köszönhetően a tanfolyam részvételi költsége 90 000 Ft, az eddigi legolcsóbb SAP képzés hazánkban ? mondta Korompay Zoltán, az SAP Hungary Kft. oktatási vezetője.

Jürgen Grandits, a BFI Magyarország ügyvezető igazgatója az együttműködés kapcsán aláhúzta: ? Partnerünkkel közösen arra törekszünk, hogy képzéseink-, továbbképzéseink résztvevői rövid időn belül megalapozott és hasznosítható tudást szerezzenek ahhoz, hogy a folyamatosan változó munkaerőpiacon jobb eséllyel rendelkezzenek, jobb állást találjanak, magasabb fizetést érjenek el.

BFI Magyarország Kft.

A BFI Magyarország akkreditált felnőttképzési intézmény és nyelvvizsgahely. Gyakorlatorientált tanfolyamaival, kurzusaival mindenkinek lehetőséget kínál a személyes és szakmai fejlődésre. A képző intézet filozófiája a magas színvonalú képzés – professzionális oktatókkal, rugalmas és hallgatócentrikus oktatással, segítőkész ügyfélszolgálattal. Kínálatukban éppúgy megtalálhatóak az OKJ-s, szakmát adó képzések, mint az általános- és szakmai nyelvtanfolyamok és számítástechnikai képzések Az intézmény egyben akkreditált nyelvvizsgahely, ahol államilag és nemzetközileg elismert TELC, ill. hamarosan ÖSD nyelvvizsga is szerezhető.

Biz:Consult Kft.

A Biz:Consult az SAP Ausztria egyedüli, képzési szolgáltatásokat nyújtó partnervállalata, és a teljes mértékben hostolt SAP oktatási rendszer legjelentősebb szállítója Közép-Európában. A 2002-ben alakult tanácsadó cég az üzleti és közszféra számára kínál oktatási, és változásmenedzsment szolgáltatásokat. Ügyfelei között transznacionális cégcsoportok, és közintézmények egyaránt megtalálhatóak. A Biz:Consult oktatási rendszerei mindenkor, a hét bármely napján állandóan elérhetőek, és teljes hozzáférhetőséget biztosítanak az online tréningek résztvevői számára, a legmagasabb színvonalon. A részletekért látogasson el weboldalukra.

Szóljon hozzá!