ZETApress

hírportál

Shell a árvízkárosultakért

Tankoljon Ön is holnap a Shellnél, és segítse ezzel a magyarországi árvízkárosultakat! Indul a Neo FM és a Shell közös adománygyűjtő programja.

A Neo FM és a Shell Hungary Zrt. június 11-én közös adománygyűjtő programot indít, amelynek keretében a Shell minden liter eladott üzemanyag után 2 forintot ajánl fel az árvízkárosultak megsegítésére; az adományt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatják el a rászorulóknak.

A Neo FM a kezdeményezés népszerűsítésével járul hozzá az akció sikeréhez. A két cég ezzel a felajánlással szeretne segíteni az árvízkárosultakon, akik nagyon keményen dolgoznak nap mint nap, hogy megmentsék otthonaikat, településeiket. A pénteki bevétel egy részét nekik ajánlják fel. Az autósoknak mindössze tankolniuk kell a 249 Shell töltőállomás valamelyikén, ezzel segítve és növelve az adomány összegét!

Ebben a kritikus időszakban minden kis segítség számít, reméljük, hogy rengeteg segítő szándékú ember csatlakozik majd a kezdeményezésünkhöz. Minél többen tankolunk, annál nagyobb adomány gyűlhet össze ? mondta Szintai Balázs, a Shell kiskereskedelmi üzletágvezetője.

Észak-Magyarországon az érintett településeken most a legfontosabb a helyzet stabilizálása, a megfelelő fertőtlenítés az árvíz elvonulása után. Minden forrásra szükségünk lesz az árvíz okozta károk enyhítéséhez és az újjáépítéshez. Nagyon örülünk, hogy a Shell is csatlakozott az adományozókhoz, köszönünk minden segítséget ? emelte ki Győri-Dani Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke.

Nagyon sok hallgatónk van azok között, akik most örülnének a segítségnek ? és azok között is, akik szívesen segítenének valahogy. Kötelességünk hozzájárulni a károk enyhítéséhez azzal is, hogy támogatjuk a jó szándékú kezdeményezéseket, egyben hírt adunk arról, hogy úton van a segítség ? mondta Hegyi György, a Neo FM főszerkesztője.

Szóljon hozzá!