ZETApress

hírportál

Termál Hotel Liget Érden

Húszéves az érdi Termál Hotel Liget. Jubileumi születésnapi köszöntővel és hangulatos szezonnyitóval üdvözli a nyarat a megújult gyógyfürdő és hotel. A sajtótájékoztatón Vígh Alex fényképezett.

Alig fél éve kezdte meg működését a Termál Hotel Liget új vezetősége és ötvenmillió forint ráfordítással már számos olyan felújítási munka, szakmai átalakítás, szolgáltatás-bővítés valósult meg, amely méltóképpen bizonyítja a 20 éves múlttal rendelkező gyógyfürdő és hotel hírnevét.

Az elmúlt 6 hónapban elsőként a gyógyfürdő szolgáltatásainak kiszolgáló helyiségei újultak meg: új szauna, szolárium, pezsgőfürdő és só-kamra várja a gyógyulni és pihenni vágyókat, kedvezményes akciókkal és bérleti konstrukciókkal. A közeljövőben még kényelmesebbé válik a fürdő használata, hiszen karszalagos beléptető rendszer segíti majd az egyes szolgáltatási egységek igénybe vételét.

A hotel épületén is számos felújítás történt, új tető került a házra, a fűtési és légtechnikai rendszer részleges cseréje is megvalósult. A hotel szobái is folyamatosan új köntösbe bújnak: új padlószőnyegek, csapok, hangulatos színek és hamarosan új bútorok szolgálják a vendégek maximális kényelmét pihenésük és gyógyulásuk során. A teljesen felújított aula, a hangulatos fogadótér és recepciós pult barátságos légkörével fogadja az ide érkező hotel és fürdő vendégeket.

És immár beköszöntött a nyár is a Termál Hotel Ligetbe! Igazi tengerparti hangulat várja a szabadtéri medencék mellett felfrissülni és strandolni vágyókat. Pálmafák árnyékában, pázsitos napozókon lehet pihenni, a szabadtéri látványkonyha grill ételeket, salátákat és igazi nyári frissítőket kínál. A felújított kültéri medence, az új szabadtéri gyermekmedence és röplabda pálya további élmények helyszíne lehet. Még nyugodtabb lehet a pihenés, hiszen tágas 24 órás őrzött parkoló is kialakításra került.

Szóljon hozzá!