ZETApress

hírportál

Új vizsgálati módszerek

Tegnap délelőtt a MEEI Kft. Váci útiépületének IV. emeletén nemzetközi konferenciát tartottak a felvonók szakemberei. A rendezvényen részt vett Thomas Pfaff, a kölni TÜV Rheinland Group felvonó szakterületének európai igazgatója és Georg Theisen, a vizsgáló-laboratóriumuk vezetője.

A téma a vizsgálati módszerek németországi fejlődése és az új, számítógéppel támogatott vizsgáló berendezés bemutatása volt. Az új eszközök birtokában a TÜV szakemberei nem csupán a felvonó berendezés pillanatnyi állapotát, hanem annak várható élettartamát is meg tudják állapítani. A vizsgálat gyorsabb, pontosabb és dokumentált eredményeket biztosít. Ügyfeleink a pontos analízis birtokában előre tudják a karbantartás, felújítás költségeit és időpontját tervezni. Ezzel összességében a felvonók élettartama és megbízhatósága jelentős mértékben javul.

A díjmentes rendezvényt követően lehetőség nyílt konzultációra a TÜV szakemberei, a hazai szakmai szervezetek és minisztériumok, valamint az érdeklődő látogatók körében. A részvétel továbbképzésnek minősült, így az érdekeltek egy-egy creditpontot kaptak.

Szóljon hozzá!