ZETApress

hírportál

Ernst & Young és adótanács

Magyarországon az Ernst & Youngot választotta az év adótanácsadó cégének és az év transzferár-tanácsadó vállalatának az International Tax Review. A tekintélyes nemzetközi adóügyi magazin harmadszor ítélte őket a legjobbnak.

Rencz Botond elmondta: ? A két díj elismerése annak a kitartó és következetes munkánknak, amelyet az elmúlt mintegy két évtizedben folytattunk Magyarországon. Ennek köszönhetően mára az ország vezető adótanácsadójává váltunk. Sikerünk titka egyebek mellett abban rejlik, hogy a hazai tapasztalatunkat és a nemzetközi tudásunkat egyaránt felhasználjuk munkánk során. Kimondottan büszkék vagyunk arra, hogy ezt a nemzetközi elismerést kiváló magyar adószakértőinknek köszönhetjük ? hangsúlyozta az Ernst & Young regionális vezető adópartnere.

Az International Tax Review nagyszabású londoni díjátadóján jelentették be, hogy az Ernst & Youngot választották az év adótanácsadó cégének és ? 2008 és 2009 után ismét – az év transzferár-tanácsadó vállalatának Magyarországon. Az adóügyi magazin harmadik alkalommal ítélte a legjobb transzferár-tanácsadó cégnek Magyarországon az Ernst & Youngot.

Az Európai Adóügyi Díjakat minden évben az International Tax Review szerkesztői ítélik oda. A díjat azok a cégek kaphatják meg, akik a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtják az adóügyi tranzakciók, a strukturálás és a transzferár-tanácsadás területén. Azon vállalatokat díjazzák, amelyek nemcsak kiváló eredményeket érnek el, de élen járnak az innováció területén és képesek megbirkózni a legnagyobb kihívásokkal is az egyes kategóriákon belül.

A kedd éjszaka tartott gálán összesen kilenc díjat gyűjtöttek be az Ernst & Young Európát, a Közel-Keletet, Indiát és Afrikát magába foglaló, EMEIA régiójának cégei. ? Kiterjedt hálózatunkkal és integrált EMEIA üzleti modellünkkel időtálló szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek helyi, regionális és világszinten. Ezek a díjak is megmutatják elismertségünk és piaci jelenlétünk erejét az EMEIA régióban, amellyel ügyfeleinket segítjük a legkülönbözőbb adóügyi kérdésekben ? mondta Stephan Kuhn, az EMEIA adóigazgatója.

Szóljon hozzá!