ZETApress

hírportál

Hatszintű telefonok

Hat új, belépőszintű mobiltelefon a Motorolától! A Motorola megfizethető áron kínálja a WX sorozat legújabb darabjait ? tudtuk meg Sajtóosztályuktól.

Hat új, belépőszintű készülékkel bővült a Motorola (NYSE: MOT) népszerű, WX sorozata. A WX portfolió legújabb telefonjai: a stílusos, candybar kialakítású MOTO ? WX161 és a MOTO ? WX181 mobilok FM rádióval és beépített zseblámpa fénnyel, a MOTO ? WX260 és a MOTO ? WX265 készülékek Bluetooth ? kapcsolattal, beépített MP3 lejátszóval és 2 GB-ig bővíthető memóriával, valamint a MOTO ? WX290 és a MOTO ? WX295 mobiltelefonok digitális kamerával.

Az új sorozat a 2009-ben debütált WX sorozat sikereire épít. A célunk az volt, hogy kiszolgáljuk a fogyasztók változó igényeit és a mobil kommunikációt a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegyük. A most bemutatott hat új mobiltelefonnal a Motorola megfizethető megoldásokat kínál, legyen szó telefonálásról, üzenetküldésről, fotózásról vagy zenehallgatásról ? mondta Andrew Morley, Motorola mobilgyártó részlegének marketing-alelnöke.

MOTO WX181

A készülék megszínesít bármilyen beszélgetést a ragyogó 1.5? méretű színes kijelzővel és a beépített RDS2-képes FM rádióval, amely kijelzi az éppen hallható zene címét, előadóját és műfaját. A beépített zseblámpa funkció pedig sötétben válik igazán hasznossá! A telefonnal konferenciahívás is bonyolítható, egyszerre akár öt ember is csatlakozhat ugyanahhoz a híváshoz.

MOTO WX161, MOTO WX260 és MOTO WX265

MOTO WX161 mobiltelefonnal az állandó kapcsolattartás nem gond többé. A beépített RDS-képes FM rádió megjeleníti a dal és a hallgatott rádióállomás adatait. A karcsú és kompakt kialakítású, 1.3? méretű kijelzővel ellátott mobilt a hosszú beszélgetési időt kínáló akkumulátor és a beépített LED zseblámpa teszi a belépő szintű mobiltelefonok sztárjává.

MOTO WX260 egy kis zenei virtuóz, kelléktárában megtalálható az FM rádió és az MP3 lejátszó is, WAP böngészője pedig lehetővé teszi azt, hogy a felhasználó személyre szabott csengőhangokat töltsön le. A candybar formájú készülék akár 11 óra non-stop zenehallgatást biztosít, egyetlen feltöltéssel!

A kinyitható telefonok szerelmeseinek szól a MOTO WX265, mely a MOTO WX260 összes funkcióját kínálja elegáns, flip kialakításban. A MOTO WX260 és a MOTO WX265 telefonok felhasználói korlátlanul élvezhetik kedvenc dallamaikat, ehhez Bluetooth ? 2.0 kapcsolat és microSD kártyával akár 2GB-ig bővíthető belső memória járul hozzá.

MOTO WX290 és MOTO WX295

Kamera, zene, stílus! A MOTO WX290 és a MOTO WX295 mobilokban ez mind benne van. Az 1,8? méretű, színes kijelzős, beépített digitális kamerával és zseblámpa fénnyel ellátott MOTO WX290 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a különleges pillanatokat bárhol, bármikor megoszthassák másokkal. Az egyszerűen stílusos telefon alapfelszereltségében WAP 2.0 böngésző, a sztereó FM rádió és Bluetooth 2.0 szerepel. A MOTO WX290 tökéletes azok számára, akik folyamatosan kapcsolatban akarnak maradni. Akik inkább e funkciókat kagyló formában keresik, azok számára a MOTO WX295 a tökéletes alternatíva.

A WX sorozat korábbi készülékei: a MOTO ? WX160, MOTO ? WX180, MOTO ? WX280, MOTO ? WX288, MOTO ? WX390 és a MOTO ? WX395. A készülékek elérhetőségéről és áráról a Motorola helyi képviselete ad tájékoztatást. További információért és a készülékek teljes specifikációjáért kérjük, látogasson el a weboldalukra.

Motorola

Nevük világszerte ismert innovatív kommunikációs megoldásairól és arról a törekvéséről, hogy ezeket a technológiákat folyamatosan fejlessze. Szélessávú kommunikációs hálózatok, vállalati mobil- és közbiztonsági megoldások, HD videó technológiák és mobilkészülékek; a Motorola mindig élen járt ezek fejlesztésben azért, hogy egyéni, üzleti és kormányzati ügyfeleinek könnyebb és szabadabb kommunikációt biztosítson. A Motorola 2009-es forgalma 22 milliárd dollár volt.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Még okosabb mobilok | ZETApress

Szóljon hozzá!