ZETApress

hírportál

Okos-telefon a Motorolától

A Motorola MILESTONE? az Android? 2.1 erejével érkezik Magyarországra. A világ egyik legvékonyabb, szétcsúsztatható QWERTY billentyűzetes készüléke 3,7? multi-touch kijelzővel.

A Motorola, Inc. (NYSE: MOT) bejelentette a MILESTONE? magyarországi megjelenését, amely az első 2.1 Android?-os Motorola telefon ezen a piacon. A MILESTONE április elejétől elérhető a magyar vásárlók részére. A MILESTONE egy kompromisszumok nélküli okos-telefon, amely új értelmet ad a gyorsaságnak, az okosságnak és sokoldalúságnak.

A világ egyik legvékonyabb QWERTY billentyűzetes (13,7 mm), Android 2.1 platform alapú készülékén számos alkalmazás egyszerre1 futhat. A MILESTONE nagyfelbontású multi-touch, pinch & zoom kijelzővel is büszkélkedhet, melyen kétszer annyi képpont található, mint a vezető versenytárs készülékén.

A Google? számos mobilalkalmazása előre telepített, ideértve a következőket: Google Search?, Google Maps?, Gmail? és YouTube?. Ezen kívül a felhasználók az Android Market? több ezer alkalmazásához és widget-jéhez is hozzáférhetnek.

A MILESTONE egy olyan kompromisszumok nélküli okos-telefon, amely egyszerűbb és gazdagabb internet- és üzenetkezelést biztosít. Ez a Motorola tervezési szakértelmének és Android-tapasztalatának egyesítése révén vált lehetségessé ? mondta Suga János, a Motorola Magyarország ügyvezető igazgatója.

Android 2.1-es MILESTONE olyat kínál, amire más okos-telefonok nem képesek. Tervezéskor arra koncentráltunk, hogy növeljük a felhasználói élményeket, a teljes képernyős internet-böngészési lehetőség, az alkalmazások közötti gyors váltás és a Google-alkalmazások segítségével. Nagyon örülünk a MILESTONE sikerének és az iránta mutatkozó keresletnek szerte a világon, és örömmel jelentjük be áprilisi, magyarországi érkezését ? tette hozzá az igazgató.

A MILESTONE legfontosabb jellemzői

3,7? kijelző, 854 képpontos szélesség, összesen több mint 400 ezer képpont. Nagy sebességű cortex A8 processzor. Multi-touch, pinch & zoom, dupla-érintéses zoom funkciók. Öt megapixeles kamera, kettős-LED vakuval. Motorola Media Link és Motorola Phone Portal a médiatartalom kezeléséhez és megosztásához PC-n, telefonon és interneten keresztül. Sztereo Bluetooth? / BT 2.1, USB 2.0. 3,5 mm-es headset csatlakozó. CrystalTalk? Plus a kiváló hangminőségért. 8 GB-os memóriakártya.

További funkciók és alkalmazások

Hozzáférés valamennyi Google-alkalmazáshoz: Google Search, Google Maps Latitude-dal, Gmail, YouTube és Google Talk?. Egyesített Google és Microsoft Office kapcsolatok. Navigáció: GPS, MOTONAV 3 turn-by-turn navigáció, Google Maps, E-Compass Latitude. Email-támogatás: IMAP és POP, Gmail. IM-támogatás: Google Talk. Naptár: Exchange, a Google CalendarTM naptárral szinkronizálva.

Tartozékok: Multimédia állomás: a MILESTONE órává, filmlejátszóvá vagy digitális képkeretté alakítható. Opcionális tartozékok: Autós telefontartó: a MILESTONE azonnal átalakul teljes képernyős GPS navigációra.

Elérhetőség: A MILESTONE április elejétől elérhető Magyarországon, független értékesítésben és az alábbi operátoroknál: Vodafone, Pannon. A MILESTONE eddig Malajziában, Indiában, Izraelben, Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Nagy-Britanniában, Argentínában, Brazíliában, és Kanadában került bevezetésre.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Jönnek az okostelefonok | ZETApress

Szóljon hozzá!