ZETApress

hírportál

Klassz tér az ELIT Klaszter!

Az ELIT szerveződés létrehozói, és a békéscsabai Körös-völgye Alapítvány menedzsmentje elkötelezett a minőségügy mellett. Értékesítés, értékelés, érték növelés csak a minőség melletti elkötelezettséggel lehetséges ? vallják, s a fortélyokat és elméleti alapjait, a tennivalókat szakavatott egyetemi oktató vázolta, majd beszélte meg a hallgatósággal.

A klaszter továbbfejlesztéséről tartott tanácskozáson, Szarvason március végén ezt is górcső alá tették a Dél-alföldi Régió méz, tej, bio-élelmiszer, édesség, szikvíz, logisztikai ágazataiban dolgozó, egymással tudatosan, hálózatos formában együttműködő vállalkozói.

A fővárosi, Dél-Budai Régióban is dolgozó gazdasági vállalkozással kötött együttműködést a Hungarikum ELIT Élelmiszeripari és Italgyártó Klaszter. Értéket előállítani, értéket növelni együttműködési folyamat során, egymást támogatva, a szakmai szerveződés, valamint az értékek felismerésének folyamatában a célunk ? hangsúlyozta Kovács Mátyás. ? A jövőben több, figyelmükkel megtisztelő olvasót kívánunk tájékoztatni honlapunkon. Ebben segítünk az OBSERVER-nek , mely ismereteim szerint egész Európa egyik legrégebbi és minőségi tanúsítvánnyal is rendelkező médiafigyelője ? mondta el a fiatal szakember Lindenberger Tamásnak.

A számszaki adatok, a tudományos háttér, a példamutatás és a szakértői támogatás nagyon fontos, de az emberi kapcsolatok erősítése, a szaknyelv szerint az ?interperszonális metakommunikáció minden szegmense? nélkülözhetetlen a bizalomra épülő munkában. Vagyis a kisvállalkozók együttműködése, önkéntesen egy asztal melletti alkotó párbeszéde az alap, ahogy a táj, a békési térségben mondják: nem csak az asztalon kell könyökölni, a fejünket is használjuk.

Mivel három jelentős rádió is megtisztelte figyelmével és közel 250 ezer hallgatóját tájékoztatta a Liget Konferencia Központban tartott esemény színvonalas helyszínéről, az OBSERVER segítségével készítem el a munka teljes dokumentációját ? hívta fel a sajtófigyelés, az információk jelentőségére vállalkozó társainak is a figyelmét Kovács Mátyás. A menedzser javasolja, hogy e-mailcímén vegyék fel vele a kapcsolatot mindazok, akik az együttműködés iránt érdeklődnek. Rámutatott: honlapjukat fejlesztik, sokszínűbbé teszik.

Szóljon hozzá!