ZETApress

hírportál

Könnyebb hitelfelvétel

Innovatív, digitális folyamattal igényelhetnek személyi kölcsönt az új ügyfelek. Mától a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel új ügyfelek számára is elérhető, teljesen online folyamattal – tudatta az MKB Bank Sajtó.

A maximum kétmillió forintos, szabad felhasználású hitel hitelbírálata legfeljebb egy munkanapot vesz igénybe, az elektronikus szerződéskötést követően pedig, a hitel folyósítása is legkésőbb egy munkanapon belül megtörténik. A szabad felhasználású hitel 24-84 hónapos futamidővel, forintalapon, a futamidő végéig fix kamatozással érhető el. Újdonság az is, hogy a hiteligénylő jövedelmét úgy tudja igazolni, hogy online hozzájárulást ad a számlatörténete automatikus, zárt csatornán keresztül történő lekérdezéséhez.

Nagyon örülünk, hogy új ügyfelek számára is elérhető mostantól az online hiteligénylés lehetősége. Reméljük, hogy ezzel a megoldással új fejezetet nyithatunk az online hitelezés világában, hiszen az ügyfeleknek nem kell bajlódniuk bankszámla-kivonatok, vagy munkáltatói igazolás benyújtásával! – mondta Pereczes János, az MKB Bank digitális üzletfejlesztési ügyvezető igazgatója.

Szóljon hozzá!