ZETApress

hírportál

Jövőd az MKB-vel

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium partnereként MKB Jövőd néven indít számlacsomagot a középfokú szakképzésben tanulók számára az MKB Bank Nyrt – tudatták sajtósaik.

Dedikáltan fiatalok részére indít számlacsomagot az MKB Bank. A csomagban foglalt szolgáltatások kialakításánál kiemelt szempont volt, hogy a fiatalok igényeire reagáljon, így digitális banki és kényelmi megoldásokat tartalmaz.

Az MKB Jövőd számlacsomag 2020 szeptemberétől érhető el. A számlanyitás folyamata teljesen online, a termék weboldalán és VideóBANK-on keresztül is kezdeményezhető. Mindezeken felül a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszernek (KRÉTA) az MKB Bank rendszereivel történő összekapcsolásával kialakításra került egy felület, melynek köszönhetően az online számlanyitás az iskolai alaprendszerben is egyszerűen megkezdhető. Az MKB Jövőd számlacsomagról bővebb információk weboldalukon találhatók.

Az MKB Bank a középfokú szakképzés partnere. Hiszünk abban, hogy az alapvető pénzügyi ismeretek és a tudatos pénzkezelés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Fontos számunkra, hogy olyan könnyen kezelhető, hasznos eszközt adjunk a családok kezébe, melynek segítségével a fiatalok biztonságos és átlátható módon, mégis önállóságot tanulva ismerkedhetnek meg a pénzkezelés módjaival – mondta el Ginzer Ildikó, az MKB Bank üzleti és általános vezérigazgató-helyettese.

Szóljon hozzá!