ZETApress

hírportál

Új hitel az MKB Banktól

Gyorsan és könnyen elérhető források az MKB Banktól a Széchenyi Kártya Program új hitelkonstrukcióival – tudatta Manger Eszter, Kommunikációs Osztály.

Az MKB Bank kínálatában is elérhetőek lesznek május 15-én péntektől a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében kialakított új Széchenyi Kártya Program konstrukciók, melyek célja a világjárvány kedvezőtlen hatásainak mérséklése és azonnali likviditási források biztosítása a hazai vállalkozások számára. Az új termékek által a mikro-, kis-, és középvállalatok rendkívül alacsony, fix kamat mellett juthatnak a jövőben finanszírozáshoz.

Az új Széchenyi Kártya Program kibocsátója, a KAVOSZ stratégiai partnereként az MKB Bank nyitott minden olyan új megoldásra, mely a pénzügyi stabilitás megőrzésében, a munkahely-megtartásban és az innovatív elképzelések megvalósításában támogatja a hazai vállalati szektort.

Az MKB Banknál elérhető új, speciális hitelkonstrukciók, vagyis a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz, a Széchenyi Munkahely-megtartó Hitel, a Széchenyi Likviditási Hitel és a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz más-más hitelcélra igényelhető, államilag támogatott források, melyek hatékony segítséget nyújtanak a vállalkozások számára, hogy mielőbb visszatérhessenek a megszokott üzletmenethez, vagy akár növekedési pályára álljanak. A vállalkozások hitelhez jutását a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása segíti elő.

A szabad felhasználású Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz évi fix 0,1%-os kamat mellett igényelhető százmillió forint összeghatárig. A Széchenyi Munkahely-megtartó Hitel munkabér megelőlegezésére, személyi jellegű ráfordításokra, illetve bármely egyéb személyi kifizetésre fordítható évi fix 0,1%-os fix kamatozás mellett.

A forgóeszköz-beszerzésre és akár hitelkiváltásra is igényelhető szabad felhasználású Széchenyi Likviditási Hitel maximum 250 millió forintos hitelösszeggel és évi fix 0,2%-os kamattal segíti a vállalkozásokat. Tárgyi eszközök beszerzésének finanszírozására is támogatást kapnak a vállalkozások a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz által évi fix 0,5%-os kamat mellett, akár egymilliárd forintig.

Az MKB Bank digitális fejlesztéseinek köszönhetően szakértő tanácsadóink az online hozzáférhető MKB VideóBANK-on keresztül is elérhetőek, ahol a személyes találkozót mellőzve állnak az ügyfelek rendelkezésére. Bankfióki ügyintézés esetén pedig a 4 legforgalmasabb bankfiókunkban (Budapesten a Duna Plázában, az Árkád Örs vezér téri, a Nyugati téri, valamint Szegeden a Kölcsey utcai fiókban) már elérhető digitális időpontfoglalás és sorban állás lehetősége – melynek több bankfiókra történő kiterjesztése is tervben van – csökkenti hatékonyan a zárt helyen történő várakozási időt.

Szóljon hozzá!