ZETApress

hírportál

Online menedzserképzés

Elindult a Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program. Sikeres gazdasági szakemberek segítik a jövő menedzsereit – tudatta Domak Ibolya, a Twist Communications Kft. ügyvezető-igazgatója. A programról bővebb információ idekattintva olvasható.

A héten indult a Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program, amit a 30 év alatti menedzsereknek ajánl a Menedzserszövetség. A programban 36 ismert gazdasági szakember adja át tudását, tapasztalatát, a járványhelyzetre tekintettel online formában. Az érdeklődők május 10-én vasárnapig tudnak jelentkezni a programba, amely május közepén indul, és június végén fejeződik be. Épp abban az időszakban, amikor már nyilvánvalóak lesznek a járvány okozta gazdasági károk, és amikor a mentorok segítsége különösen sokat jelenthet az azonnali megoldások megtalálásában.

A mentoráltak a program során választ kaphatnak többek között arra, hogy milyen lehetőségeik maradtak, ha az A terv teljesen megsemmisült, mit tehetnek a kialakult helyzetben, és mit tanulhatnak egy ilyen válsághelyzetből. A járvány helyzetre való tekintettel a Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program digitális alapokon, virtuális találkozók formájában fog megvalósulni május 15-e péntek és június 30-a kedd között 6 alkalommal, 2-2 órás online konzultáció keretében.

A mentorok sorában többek között olyan ismert gazdasági szakemberek találhatóak, mint Kapitány István, a Shell International Petroleum Company, London globális alelnöke; Czakó Borbála, a Hungarian Business Leaders Forum elnöke; Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke; Flesch Tamás, a Continental Group ügyvezető-igazgatója, társtulajdonosa; Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója és Várkonyi Viktor, a Graphisoft szoftverfejlesztő vállalatát felvásároló Nemetschek Group design divízióért felelős igazgatósági tagja.

Szóljon hozzá!