ZETApress

hírportál

Elite-kártya az MKB Banktól

MasterCard MKB-bankkártyaMasterCard World Elite prémium kártya az MKB Banktól ? elsőként Magyarországon! Itthon elsőként az MKB Banknál igényelhető MasterCard Worid Elite bankkártya ? tudtuk meg a délutáni sajtótájékoztatón a Váci utcai Bankház földszintjén.

Az új plasztik kifejezetten a magyarországi prémium célcsoportra szabott szolgáltatásokat nyújt, így az ügyfelek egy dedikált, World Elite kártyabirtokosok számára fenntartott ügyfél-szolgálati vonalon intézhetik az ügyeiket, ingyen vehetnek fel készpénzt az MKB ATM automatákból, és díjmentes, soron kívüli kártyagyártásra jogosultak. Az MKB számára kiemelten fontos az egészség megőrzése, ezért egy éjjel nappal elérhető orvosi cal! centert is biztosít a kártyabirtokosai részére, hogy életmóddal, táplálkozással kapcsolatban vagy éppen egészségügyi problémákban, orvosi dokumentumok értelmezésében valódi szakértők nyújtsanak segítséget.

? Sokan félreértik, ki is az a prémium fogyasztó. A prémium szolgáltatás jellemzően nem csak az anyagi bőséggel rendelkező ügyfélkör sajátja. A prémium szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleinket legalább annyira jellemez egy hozzáállás, attitűd, ahol a választásokat nem kizárólag az anyagi jólét befolyásolja, hanem a minőségi szolgáltatások és kényelem iránti igény az élei valamennyi területén, legyen szó egészségről, pénzügyekről, vagy éppen szabadidőről ? fogalmaz Ginzer Ildikó, az MKB Bank üzleti területekért felelős vezérigazgató-helyettese.

Éppen ezért az MKB Bank World Elite kártyája nemcsak egy fizetési eszköz, hanem a mindennapi életet, ezen belül is kiemelten az utazást teszi kényelmesebbé. Külföldi utazás esetén e plasztik már az indulástól megkülönböztető kényelmet biztosít, mivel a kártyabirtokos és utastársa ? 18 éven aluli gyermekeivel ? a budapesti nemzetközi repülőtéren gyorsítósávon mehetnek át a biztonsági ellenőrzésen, majd ezt követően korlátlanul és díjmentesen használhatják a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér MasterCard váróját, valamint a Bécs-Schwechati nemzetközi repülőtéren a JET, AIR és SKY várókat. A World Elité kártya az utazást az Allianz által nyújtott, kiterjesztett utasbiztosítással teszi biztonságossá, de a hazaút során sem maradhat el a megkülönböztető figyelem, mivel e kártya a világ összes LoungeKey prémium reptéri várójába belépésre jogosít, mely látogatásokból évente öt alkalommal az MKB átvállalja a kártyabirtokosok belépési díját.

A szolgáltatások körét a legmagasabb értékű ügyfeleink körében folytatott felmérés alapján állítottuk össze, amit a MasterCard megbízásából készült, a magyarországi prémium fogyasztókat vizsgáló friss kutatás is megerősít. A kutatást a MasterCard megbízásából a KANTAR kutató, adatelemző és tanácsadó cég 2019-ben 12 közép-európai országban, köztük Magyarországon. A kutatás adatfelvétele internetes kérdőíveken zajlott országonként 2000 válaszadó megkérdezésével. Ebből a kutatásból az is kiderül, hogy a pénzügyi szektor számára értékes prémium fogyasztók csupán egyik ismérve az, hogy az átlagnál több pénzük van. Fontos még, hogy mennyire nyitottak, magabiztosak, milyen a pénzügyi tudatosságuk, mennyire hangsúlyos tényező számukra a státusz, a szabadidő tervezése és minőségi eltöltése, valamint az, hogy általában mennyire aktív életet élnek.

A MasterCard kutatása kimutatta, hogy Magyarországon a prémium szegmens egyik fő jellemzője a tudatosság. Ezek az ügyfelek előre tervezik a programjukat, jellemző rájuk, hogy Inkább azt vásárolják meg, amire szükségük van, és az átlagos helyett az egyedi termékeket részesítik előnyben. A hétköznapok szabadidejének eltöltésekor körükben egyaránt népszerűek a számítógépes játékok és a különböző művészeti programok, mint pl.: kiállítás, koncert, színház-látogatás. A megkérdezett prémium ügyfelek túlnyomó többsége állítja, hogy banki ügyekben az átlagnál tájékozottabb, és kifejezetten nyitott az újdonságokra. A kártyás fizetés kifejezetten preferált ebben az ügyfélkörben: 65% mondja, hogy többet használ bankkártyát, mint készpénzt. Tíz válaszadóból nyolc használ betéti kártyát (is), három pedig hitelkártyát (is). Ezen információk kiemelten fontosak az MKB Bank számára, mivel a kapcsolódó szolgáltatások körét folyamatosan az ügyfelek igényeihez igazítjuk.

Eölyüs Endre, a MasterCard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója hozzátette: Az MKB MasterCard World Elite kártyabirtokosok természetesen a MasterCard minden egyéb, prémium kártyához járó kedvezményére is jogosultak, melyek az aktuális ajánlatok szerint többek között vásárlásra, utazásra és szállásfoglalásra is használhatók. A MasterCard gyorsítósáv jóvoltából a Papp László Sportarénában és a budapesti nemzetközi repülőtéren is sorban állás nélkül lehet bejutni egy aktuális programra vagy bejelentkezni a repülőjáratra. A MasterCard prémium programjának további részleteiért keressék fel a weboldalunkat.

Az MKB Bankról:

Az MKB Bank a magyar bankrendszer egyik legrégebbi tagja, működését 1950-ben kezdte meg. Pénzintézetünk Magyarország meghatározó univerzális bankjaként tartós értéket teremt ügyfeleinek, hitelezési aktivitásán keresztül hozzájárul a lakosság és a vállalkozások céljainak megvalósításához. Az MKB Bank szakértő munkatársaival, nemzetközi szinten is elismert digitális megoldásaival valamennyi partnere számára magas színvonalú szolgáltatásokat biztosít. Bankunk számára első-számú alapérték ügyfeleink professzionális kiszolgálása, melynek alapja az őszinte, támogató ügyfélkapcsolat.

A MasterCardról:

MasterCard (NYSE: MA), az egyik globális piacvezető fizetési és technológiai vállalat, mely jelenleg a világ leggyorsabb feldolgozó hálózatát üzemelteti, összekötve fogyasztókat, pénzintézeteket, kereskedőket, kormányokat és üzleti vállalkozásokat több mint 210 országban világszerte. A MasterCard termékei és üzleti megoldásai könnyebbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a mindennapi kereskedelmet, a vásárlást, az utazást, az üzleti tevékenységet valamint a pénzügyek intézését.

Szóljon hozzá!