ZETApress

hírportál

Mini autók az Aréna Plazában

Mától március 7-én vasárnapig különleges találkozónak lehetnek szemtanúi az Aréna Plaza látogatói: a divatóriás a legendás négykerekű ikont, a Minit látja vendégül, és hogy vásárlói is megtapasztalhassák a stílus és szabadság egyedülálló kombinációját, egy tűzpiros Mini ONE-t sorsol ki azok között, akik legalább 15 ezer forintértékben költenek a kiemelt időszakban.

Mini, stílus, szabadság ? az 1960-as évek meghatározói. Mindenkinek más és más jut róla eszébe. Kinek a szemtelen divatújdonság, a szinte szemérmetlenül rövid szoknya, kinek a legendás kisautó, melynek újszerű megjelenése számos rajongót szerzett. Bármelyik is az első gondolat, az üzenet közös: mindkettő korának státusszimbóluma volt, a függetlenség és fiatalság megtestesítője. Az autó időközben sikerfilmek főszereplőjévé vált, ráncfelvarráson esett át, rajongótábora pedig egyre nőtt ? tudatták sajtósaik.

Az aprócska és az óriásikon találkozása

A kultikus autók egy különleges akció keretében mától március 7-ig az Aréna Plazában is megtekinthetők: Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontjában 9 Mini kerül kiállításra, melyek egyikét haza is viheti egy szerencsés vásárló. Mindenki, aki legalább 15 ezer forintértékben vásárol az Aréna Plaza üzleteiben, és a vásárláskor kapott kupont helyesen kitöltve az információs ponton található gyűjtőládába dobja, részt vesz a játékban, melynek végén, március első vasárnapján egy tűzpiros Mini ONE-t sorsolnak ki. És mivel az Arénában adni is jó, a játékban a legalább 15 ezer forintértékű Aréna Plaza Ajándékkártya vásárlói is részt vesznek.

Szóljon hozzá!