ZETApress

hírportál

Várjuk Hódmezővásárhelyen!

MKB Agrárpartner: lehetséges a banki átutalás a búzamező közepéről és a kombájn adatai megjelenhetnek a mobiltelefonon! ? tudatta Globits Veronika, Marketing Kommunikáció Igazgatóság.

Az MKB Bank és az MKB-Euroleasing ? az MKB Pénzügyi Csoport tagja ? közös standdal vesz részt mától 11-én szombatig a Hódmezővásárhelyen megrendezésre kerülő XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon. A kiállítás évről évre a magyar mezőgazdaság egyik legjelentősebb szakmai rendezvénye, egyben a legnagyobb hazai élőállat-bemutatója.

A tradicionálisan híres magyar állattenyésztés kihívások elé néz. Bár a modernizáció ezen a területen is folyamatos ? részben a magas minőségi igények, részben a munkaerőhiány miatt ? elengedhetetlenné vált az erőteljes gépesítés és a hatékony automatizáció. A robotok megjelenése csökkentheti a kézi munkaerő-felhasználást és javíthatja a minőséget. Ugyanakkor egyértelmű tény, hogy a modern digitális eszközök forrásigénye magasabb, nagyobb tőkebefektetést igényel a gazdák részéről.

Az MKB Agrárpartner és az MKB Pénzügyi Csoport széleskörű, személyre szabott pénzügyi szolgáltatásokkal képes a gazdálkodók igényeit és a modern agráriumot kiszolgálni. Szabad felhasználású hitelünk biztosítja a gazdák digitális fejlesztéseit, eszközbeszerzéseit, hiszen tudjuk, hogy a gépesítés nem csak profitot termel, hanem költséget is csökkent. Számunkra már természetes, hogy a mezőn dolgozó kombájn adatai megjelennek a gazda mobiltelefonján és magától értetődő az is, ha a búzamező közepéről, szintén a mobiltelefonján intézi pénzügyeit. Privátbankáraink személyre szabott ajánlatokkal és pénzügyi megoldásokkal, befektetési tanácsadóink ? a gazda vagyonának gyarapodását szem előtt tartva ? befektetési javaslatokkal segítik az MKB Agrárpartner Közösség tagjait.

Szóljon hozzá!