ZETApress

hírportál

50 év, 50 célpont

50 év 50 célKülönleges játékra hívják a természetjárókat. Az idén 50 éves Pilisi Parkerdő Zrt. őszig tartó túrajátékot indít. A parkerdő összesen 65 ezer hektáros területén 50 különleges célpontot jelölnek ki, és az azokat szeptemberig végig járók ajándékokat nyerhetnek ? tudatták sajtósaik.

Túrajátékot indít természetjáróknak a Pilisi Parkerdő Zrt. A fennállása 50. évfordulóját idén ünneplő intézmény összesen 65 ezer hektáros területén 50 különleges helyszínt választott ki: ezek egy része kifejezetten népszerű célpont, de sok nehezebben megközelíthető, kevésbé ismert hely is a listára került. A természetjárók a célpontnál készült szelfivel igazolják, hogy ott jártak.

A játékban már 5 helyszínnel részt lehet venni; a szelfiket beküldők között minden hónapban családi belépőket sorsolnak ki a Budakeszi Vadasparkba. Azok pedig, akik szeptember végéig mind az 50 célt teljesítik, egy-egy hétvégét nyerhetnek a Som-hegyi és a Hármashatás-hegyi turistaházba, illetve éves családi belépőt a Budakeszi Vadasparkba. A játék holnap indul és szeptember 29-én vasárnap éjfélkor zárul. A fődíj sorsolására október 3-án csütörtökön az Erdők hetében kerül sor. További információk és játékszabályok idekattintva olvashatók.

Szóljon hozzá!