ZETApress

hírportál

Vásárnap a Dunán

Kikötő Placc & Design Market lesz vasárnap délután a Dunán, az I. kerületi Szilágyi Dezső téri 2. mólónál horgonyzó TRIP Hajón. Egy vásár, mely közös platformra hozza a divat különböző ágazatának tervezőit. Böngészhetünk a hazai divat- és ékszertervezők legérdekesebb, legegyedibb darabjai között.

Kézműves termékek, finomságok, kozmetikumok, gardróbfrissítők, illetve magánemberek válogatott rucikkal és kincsekkel érkeznek. Minden, ami #nemplazakincsek ? tudatta Császári Flóra és az EB OVO Egyesület. Részletek Facebook-oldalukon találhatók.

Úgy készülj, hogy a vásárlás mellett lehetőséged lesz kortárs kiállítást is megnézni, ékszertervező workshop-on részt venni, és ha valami igazán ütőssel szeretnél hazatérni, tetess tollat a hajadba a HuruHuruval. Ha még ez sem lenne elég, lesz szuper terasz dunai panorámával, bárpult, halk zene. Szóval, ha egy szuper tavaszi vasárnapra vágysz, április 7-én a TRIP Hajón a helyed 13 és 19 óra között. Mint minden Placcon, itt sem lesz belépő és persze kutyabarát!

A kiállítók, a teljesség igénye nélkül: All4One Collective, bihiga, Birimagdi textile jewellery, Bzzz Méz / Bzzz Honey, BenDa Fashion, Brs_gear, cassel, HÁTI, Kokkapelle by Krisztina Vavrinecz, Kinga Gardróbfrissítés, KRIZO Ékszer, MADO, Madár Tünde táskák, Mágus-Ékszer-Kuckó, drótékszerek, Milady, Hokata mesés világa, HuruHuru, Papillon Ékszer, Saltysurfsoul, RAW, Rongybaba design-turi, The Seahorse Collection, Senga, Venofy kozmetikumok, zoobra.hu, Zwana Modular Design. Pop-up kiállítás: Debreczeny Zoltán.

Szóljon hozzá!