ZETApress

hírportál

Az MKB Bank a Föld Óráján

A Föld ÓrájaMa este magyar idő szerint 20:30-kor számos nagyváros, intézmény és vállalat fényei hunynak ki. A WWF több mint 10 éve indította el a világ legnagyobb önkéntes civil akcióját, melynek célja, hogy minél több ember figyelmét felhívja a környezettudatosság fontosságára ? írtuk meg tegnap reggel.

A Föld Órájához csatlakozva az MKB Bank is lekapcsolja Váci utcai Székházának külső díszkivilágítását. A környezettudatosság, a fenntarthatóság az MKB Bank működésének meghatározó eleme. Hiszünk abban, hogy környezetünk megóvása az egyik legfontosabb közös feladatunk és hiszünk abban is, hogy minden embernek szerepe van ebben a munkában ? tudatták sajtósaik.

Bankunk társadalmi felelősségvállalási programjának fontos eleme az MKB Jótevő Program melynek keretében jó állapotú, de cserére ítélt bútorainkat, IT-eszközeinket ? rendszeresen ? közhasznú szervezeteknek adományozzuk. Évente négy alkalommal szervezünk munkatársaink részére olyan belső adománygyűjtő akciókat, amelyekkel ? az újra- és továbbhasznosítás jegyében ? rászoruló intézményeket és karitatív szervezeteket támogatunk. Természetes számunkra, hogy irodaházainkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot és külön kezeljük a veszélyes hulladéknak számító elemeket, akkumulátorokat.

Az MKB Bank 2018-ban végrehajtott sikeres digitális átállása ? már az azóta eltelt időben is ? lehetővé tette, hogy számos belső folyamatunkat digitalizáljuk, és jelentős lépéseket tegyünk a papírmentes ügyintézés megvalósítása felé.

Szóljon hozzá!