ZETApress

hírportál

Idén is díjazzák az Inspiráló Nőket

Az IN 2019. jelölőiMásodik alkalommal díjazza az inspiráló nőket a Femcafe.hu női portál. A Várkert Bazárban március 21-én csütörtök délután ingyenes programok várják az érdeklődőket, míg a nap lezárásaként, az Inspiráló Nők Estjén hét kategóriában hirdetnek győztest. A jelöltekre ezúttal is a Femcafe.hu weboldalán szavazhatnak az olvasók március 11-ig.

A Femcafe.hu 2018-ban hívta életre az Inspiráló Nők Estjét, azzal a céllal, hogy bemutasson olyan ösztönző nőket, akiknek munkássága, személyisége, eredményei például szolgálhatnak mindenki számára. A tavalyi győztesekről idekattintva olvashatunk.

2019-ben a portál az olvasók közreműködésével ismét díjazza az elismerésre méltó teljesítményeket. A rendezvény házigazdái Ördög Nóra és Kasza Tibor lesznek. Az Inspiráló Nők Estjének rendezvényszervezője a Nakama&Partners, fő támogatója a Szerencsejáték Zrt. A 7 kategória 3-3 jelöltjét ezúttal is az elismert tagokból álló jelölőbizottság állította össze: Tóth Veronika Artisjus-díjas énekesnő, Risztov Éva olimpiai bajnok úszónő, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Stohl András Jászai Mari-díjas színművész, a tv2 műsor-vezetője, valamint Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője.

Szóljon hozzá!