ZETApress

hírportál

Inspiráló nők a Várkert Bazárban

Állatmentő és kézilabdázó a leginspirálóbb nők között. Tegnap 2. alkalommal rendezte meg a Femcafe.hu női portál az Inspiráló Nők Estjét. Az ingyenes délutáni programok után Ördög Nóra és Kasza Tibi műsor-vezetésével nagyszabású gálaesten adták át az olvasók szavazatai alapján megítélt díjakat a leginspirálóbb hölgyeknek. Az előzmények idekattintva olvashatók.

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után egyértelmű volt, hogy a piac meghatározó női portálja idén is megrendezi az Inspiráló Nők Estjét. A díj különlegessége, hogy nem hírességek, hanem sikeres, magabiztos, ösztönző civil nők részesülhetnek az elismerésben. A hét kategória 3-3 jelöltjének listáját a jelölőbizottság: Risztov Éva, Tóth Vera, Győrfi Pál, Stohl András, valamint a portál képviseletében Sajószegi Veronika főszerkesztő állította össze, ezután pedig az olvasók szavazhattak, ki számukra a legszimpatikusabb, leginkább inspiráló. A díj rangját jelzi, hogy közel 60 ezer szavazat érkezett a nomináltakra, ami sokszorosa a tavalyinak.

A győzteseket a Várkert Bazárban tartott gálaesten hirdették ki, a házigazdák Ördög Nóra és Kasza Tibor voltak. Ahogy korábban, úgy idén is sztárfellépők emelték az est fényét. A műsort az Aerial Show Hungary nyitotta meg látványos előadásával, majd Mérő Péter divattervező új kollekcióját vonultatta fel és külön erre az alkalomra készült zenei produkciókat is láthattak a vendégek. Tóth Gabi és Fehérvári Gábor Alfréd fellépése után Nika és a Kandó Téri Általános Iskola növendékei adták elő a Joyful című dalt és most először énekelt együtt Keresztes Ildikó és Szekeres Adrienn.

A társasági eseményen számos híresség, közéleti szereplő is részt vett és a hivatalos ceremónia után mindenki együtt ünnepelte a díjazottakat, az inspiráló nőket. A díjátadóról a Supertv2 készített felvételt, amit március 30-án szombaton 11:30-tól láthatnak a nézők. A Femcafe.hu / Gazdag Éva fotóján jobbról balra: Sipos Melinda, Prockl Amanda, Bálint Bianka, Beh Mariann, Hadnagy Tímea, Németh Franciska (a Bors napilap különdíjasa), valamint Györke Nóra. Háfra Noémi más elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni az eseményen, díját az édesanyja vette át.

A díjazottak

A leginspirálóbb designer: Hadnagy Tímea enteriőr tervező

A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény: Beh Mariann, a Bazsalikomos kert megálmodója

A leginspirálóbb hétköznapi hős: Györke Nóra, a Nem Adom Fel Alapítvány kommunikációs vezetője

A leginspirálóbb vállalkozó: Sipos Melinda, a csomagolásmentes Ligeti Bolt tulajdonosa

A leginspirálóbb ifjú sportoló: Háfra Noémi válogatott kézilabdázó, a Ferencváros játékosa

A leginspirálóbb fiatal tehetség: Bálint Bianka tetováló, grafikusművész

A leginspirálóbb civil teljesítmény: Prockl Amanda, a Kutyaovi Állatvédő Egyesület alapítója

Szóljon hozzá!