ZETApress

hírportál

Beérett a tízéves fejlesztés

Magyarországra érkezett a Samsung Galaxy S10 széria. Az első AMOLED kijelző, az első kétoldalt ívelt kijelző és az első dual pixel kamera. Többek között ezek az innovációk köthetők a Samsung Galaxy S prémium okos-telefonsorozatához, amely idén a Galaxy S10 készülékekkel ünnepli 10. születésnapját.

A legújabb okos-telefonok megkoronázzák az S-széria múltját és utat mutatnak az iparág jövője felé. A csúcskategóriás készülékek előnyeit mostantól a magyar felhasználók is élvezhetik. A Samsung Galaxy S széria történetén keresztül nyomon követhetjük az okos-telefonok fejlődését, és megismerhetjük, milyen irányba tart a mobiltechnológia – tudtuk meg sajtósaiktól.

A vállalat az elmúlt közel tíz évben fejlesztések egész sorát mutatta be, amelyek később az egész iparágra hatással voltak. Készülékeiben először a Samsung alkalmazta az AMOLED technológiát, a két-magas processzorokat, a vállalat mutatta be az első mobilkészüléket LTE-A támogatással és a kétoldalú ívelt kijelző mellett, például a dual pixel kamera és az Infinity Display használata is a Samsung nevéhez köthető.

Úttörő megoldások 2019-ben is

A Samsung a Galaxy S10 sorozattal ma az okos-telefonok jövőjét hozta el a magyarországi boltokba. A fejlett kameratechnológia, az intelligens okos-megoldások és az új-generációs ökoszisztéma olyan funkciókat kínál olyan funkciókat kínál, melyek eddig elérhetetlenek voltak a felhasználók számára. A vállalat az S széria tíz éves tapasztalatával mutatja be azokat a lehetőségeket, amelyek a jövő mobiltechnológiáját formálják majd.

A Samsung Galaxy S10 a Samsung eddigi legfejlettebb kijelzőmegoldásával, az első Dinamikus AMOLED kijelzőjével érkezik. Az első HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező okos-telefonként a Galaxy S10 kijelzője képes minden eddiginél élénkebben megjeleníteni a digitális tartalmakat, a dinamikus színtérképezésnek köszönhetően pedig a legkülönbözőbb árnyalatokat is élethűen adja vissza. Formatervezés terén is megújult a sorozat, az eddig alkalmazott megoldások helyett most csupán egy kamerasziget töri meg a kijelző folytonosságát, hogy a fogyasztók a lehető legjobb mértékben kihasználhassák azt. A Galaxy S10 Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkciója a kompatibilis viselhető eszközöket is képes tölteni. Emellett a szintén ennek a funkciónak köszönhetően a Galaxy S10 egyszerre tudja tölteni saját magát és egy másik eszközt is, így lehetővé teszi, hogy nyugodtan induljunk útnak akár egyetlen töltővel. Két eszköz egyidejű töltése közben a Gyors Vezeték Nélküli Töltés 2.0 elérhetősége a Galaxy S10e, S10 és S10+ modellekre nem garantált.

A vállalat a gamerekre is gondolt. A lehető legjobb játékélmény érdekében a Galaxy S10 mesterséges intelligencia alapú, eszközön belüli játékteljesítmény-optimalizáló szoftverrel és prémium hardverrel, Dolby Atmos rendszerrel és egyedi tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik. A Galaxy S10 az első olyan mobileszköz, amelyet a Unity platformon létrehozott játékoknak megfelelően optimalizáltak.

A Galaxy S10 elérhetősége

Az új készülékek március 8-án kerültek a hazai boltok polcaira, a Galaxy S10e prizma-fehér, prizma-fekete, prizma-zöld, és kanárisárga, a Galaxy S10 prizma-fehér, prizma-fekete és prizma-zöld színekben, a Galaxy S10+ pedig további még egy teljesen új, kerámia-fekete színvariánsban érkezik. A készüléktípusok és színvariánsok elérhetősége országonként és szolgáltatónként eltérő lehet. A Galaxy S10, Galaxy S10+ és Galaxy S10e, 310 ezer, 345 ezer és 258 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron kerülnek a hazai boltokba. Telefonjainkról további információkért a weboldalunkat látogassa meg!

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okos-telefonok, a viselhető okos-eszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroom weboldalon érhetők el.

Szóljon hozzá!