ZETApress

hírportál

Olvassuk a Neokohnt!

Neokohn.huElindult a Neokohn.hu, az új független, konzervatív-liberális hír-és véleményportál. Alapvetően a zsidó közösség értékeit és érdekeit tartja szem előtt, de természetesen nemcsak zsidó olvasókra számít ? tudatta Kertész Ádám lapigazgató, Neo Kohn 5779 Kft.

Az általa képviselt értékek és elvek ? az emberi méltóság, a szabad választás és a személyes felelősség, a közösséghez ragaszkodás, az elődök tisztelete, a zsidóság civilizációs értékei és az intellektuális bátorság ? mind-mind a nyugati civilizáció alapjait képezik.

A Neokohn.hu alapvetően külpolitikai témákkal ? főként Izraellel, a migrációval, a Közel-Kelettel és Amerikával ? foglalkozó weboldal, melynek célja, hogy azokat a világpolitikai és fontosabb hazai eseményeket, folyamatokat hozza közel az olvasókhoz, melyek a magyar médiában kevesebb hangsúlyt kapnak, mégis meghatározók itteni életünk szempontjából.

A lap nézőpontja eltér a hazai médiában megszokottól. Az önmeghatározásában szereplő konzervatív-liberális megjelöléssel azt a törekvését is kifejezésre juttatja, hogy nem kíván állást foglalni politikai pártok, a kormány vagy az ellenzék mellett. Cikkeivel és véleményeivel az egyéni szabadság, a liberális demokrácia, a joguralom és a piacgazdaság értékeit képviseli.

Szóljon hozzá!