ZETApress

hírportál

Friss pizza 5 perc alatt

Már az Astorián is éttermet nyitott a Pizza Hut. Az East-West Business Center üzletsorán nyitott pizzázóval immár 18 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű amerikai étteremlánc. A most nyílt üzlet a 2016-ban indult dinamikus bővülés újabb mérföldköve.

A Pizza Hut méltán híres a minőségi alapanyagokból készült friss pizzáiról, azonban ezek korábban csak pár budapesti klasszikus beülős étteremben voltak elérhetőek. A márka 2016-ban indított új típusú éttermei azonban a minőség mellett a gyorsaságra helyezik a hangsúlyt; a frissen készített pizzákat a rendeléstől számított 5 percen belül kézhez kapják a vendégek ? tudatta Petrányi-Széll Rita, PS:PRovocative.

Az új koncepció sikerét az étteremlánc lendületes terjeszkedése bizonyítja; az Astorián nyitott étterem a 13. budapesti Pizza Hut, de már Budapest agglomerációjában, valamint Győrött és Miskolcon is találkozhatnak az étteremmel a márka rajongói.

? Nagy öröm számunkra, hogy a főváros ilyen fontos közlekedési csomópontján nyithattunk éttermet ? mondta a Pizza Hut Astoria megnyitóján Szabó Orsolya marketing menedzser. ? Reméljük, hogy frissen készült pizzáinkkal és a változatos feltétekkel hamarosan a környéken dolgozó üzletemberek és egyetemisták egyik kedvenc éttermévé válhatunk! ? nyilatkozta a szakember. Az új étteremben a hagyományos vékony, és az ikonikus, sajttal töltött szélű pizzákból lehet választani klasszikus és újító ízekben, valamint személyre szabottan az Ahogyan Te szeretnéd opciónak köszönhetően.

A Pizza Hutról

Az első Pizza Hut éttermet 1958-ban nyitotta meg Dan és Frank Carney az Egyesült Államokban, a kansasi Wichitában. A márka idén ünnepli tehát 60. születésnapját! Emellett az első külföldi étterem ? melynek helyszíne Kanada volt ? megnyitása is éppen az idei évben érkezett 50. évfordulójához. Magyarországon 1992. április 1-jén nyílt meg az első Pizza Hut Budapesten, a Király utca és az Erzsébet körút sarkán.

A márka 2016-tól újra terjeszkedésbe kezdett hazánkban, és dinamikus ütemben nyitja az új éttermeket. Mára már 18 étteremmel büszkélkedhet itthon, amelyek a győri és a miskolci egységektől eltekintve mind Budapesten és vonzáskörzetében találhatóak. A Pizza Hut méltán híres a minőségi alapanyagokból készült friss pizzáiról, melyek akár az ikonikus serpenyős (pan) tésztával vagy sajttal töltött széllel is kérhetőek. Az új koncepciójú expressz éttermekben a rendeléstől számított 5 percen belül kézhez kapják a vendégek pizzájukat, akár helyben fogyasztásra, akár elvitelre kérik. A házhoz szállításra specializálódott éttermek futárjai pedig a rendeléstől számított 30 percen belül már meg is érkeznek a friss és meleg pizzákkal.

Az AmRestről

Az AmRest Holdings SE a legnagyobb független étteremlánc-üzemeltető Közép-és Kelet-Európában. A vállalat jelenleg a nyugat-európai piacon, Oroszországban és Kínában terjeszkedik. Az AmRest Pizza Hut, KFC, Burger King éttermeket és Starbucks kávézókat üzemeltet, mint a márkák tulajdonosainak franchise partnere. Emellett tulajdonosa az egyedülálló La Tagliatella márkának, valamint egy kínai koncepcióétteremnek, a Blue Frognak. 2018-ban pedig felvásárolta a Bacoa és a Sushi Shop márkákat. A vállalat több mint 1800 éttermet, kávézót és gyors-éttermet üzemeltet 16 országban melyek a következők: Lengyelország, Csehország, Magyarország, Oroszország, Románia, Szerbia, Bulgária, Horvátország, Szlovákia, Spanyolország, Franciaország, Németország, Portugália, Kína, Szlovénia, Ausztria.

Szóljon hozzá!