ZETApress

hírportál

MOL Bubi Skanskával

Mill ParkA Skanska Ingatlan Magyarország Kft. támogatásával mától újabb magántőkés gyűjtőállomással és húsz almazöld kerékpárral bővült a MOL Bubi közbringarendszer. A négy magántőke bevonásával készült gyűjtőállomás közül a Mill Park elnevezésű már a második, ami a Skanska közreműködésével jött létre.

Az új állomás a IX. kerületi Tóth Kálmán utcában a Skanska Ingatlan Magyarország Kft. fejlesztésében megvalósult Mill Park irodaház mellett található. Az új gyűjtőállomás kiegészítő közlekedési módot biztosít a Mill Park irodaházban dolgozóknak és a környéken lakóknak. A Mill Park gyűjtőállomás a Boráros téri és a MŰPA?Nemzeti Színház H gyűjtőállomásoktól pár perces kerékpározással könnyen elérhető. Ezzel a fejlesztéssel már összesen 127 gyűjtőállomáson 1546 almazöld kerékpár várja a MOL Bubi rendszer használóit.

A Skanska ingatlanfejlesztő cég ? amely fő céljaként azt tűzte ki, hogy egy jobb társadalomért épít ? élen jár az egészséges életmódot és a környezet megóvását egyaránt támogató zöld megoldások alkalmazásában. A Nordic Light után a Mill Park a második Skanska által fejlesztett irodaház Magyarországon, ahol új MOL Bubi gyűjtőállomás lesz elérhető. Céljuk, hogy az új szolgáltatással is megkönnyítsék a környéken élők és dolgozók közlekedését.

A saját kerékpárral munkába érkezők részére 200 férőhelyes tároló, illetve az azokhoz tartozó öltözők és zuhanyzók állnak rendelkezésre. Az épületben dolgozókat egy 5500 négyzetméteres belső kert várja, ahol dolgozhatnak, pihenhetnek vagy munkatársaikkal találkozhatnak. A két épületből álló, 36 ezer négyzetméternyi bérelhető irodaterület kínáló Mill Park irodakomplexumot 2018 augusztusában az Erste Alapkezelő Zrt. vásárolta meg ? tudatta a BKK Kommunikáció.

Szóljon hozzá!