ZETApress

hírportál

Fördős Zé a Shell-kúton

Fördős ZéA Shell bemutatta a deli by Shellt. Átalakított shopok és exkluzív ételkínálat Fördős Zé közreműködésével ? láttuk délelőtt Csillaghegyen, a Szentendrei úti Shell-kúton. A fogyasztói szükségletek és szokások folyamatosan változnak, de a Shell célja és elkötelezettsége az állandó átalakulás ellenére is örök: az utazás kellemes élménnyé tétele.

A Shell nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vásárlói igényeknek megfelelve aktívan alakítsa a benzinkutak shopjait és megformálja a jövő töltőállomásait. E törekvés részeként a Shell Hungary bevezette a deli by Shell márkát, amelynek keretében Fördős Zével, a Street Kitchen házigazdájával együttműködve új ételkínálatot hozott létre, az eltérő vásárlói igényekhez igazodva pedig megújítja shopjait.

Az utazás élményét nemcsak az autóban töltött idő, hanem egyre inkább az út közben tartott pihenők is jelentik. Tavaly a Shell új szintre emelte a vezetési élményt azzal, hogy új üzemanyagokat vezetett be. A vállalat célja, hogy minden területen minőséget nyújtson, így komoly erőforrásokat fektet a töltőállomásokon található üzletekbe is, hogy kényelmes és frissítő megállót kínáljon ? mindezt ellenállhatatlan gyorsétel-választékkal kiegészítve.

? Figyeljük a fogyasztói igények és szokások változását, éppen ezért az üzemanyagfejlesztés mellett nagy figyelmet fordítunk a benzinkutak shopjaira is. 2015-ben indult el a shop üzletágunk fejlesztését célzó stratégia, amelytől azt várjuk, hogy az elkövetkező években üzletünk egyik fő mozgatórugója lesz. A stratégia a vállalat globális irányát követi, mindezt úgy, hogy figyelembe vesszük és kiaknázzuk helyi adottságokat és lehetőségeket. A tervek szerint 2025-re a Shell kiskereskedelmi üzletága jövedelme felét nem-üzemanyag termékek értékesítéséből éri el ? mondta Bujdosó Andrea, a Shell Hungary értékesítési igazgatója.

Könnyen elérhető, észbontó ízek egy profitól. Amikor az úton levők megállnak egy benzinkútnál, többnyire nemcsak tankolni szeretnének, hanem a rövid pihenőidőt kellemesen eltölteni ? és ízletes ételeket enni. A Shell ezért úgy döntött, hogy a legjobb szakembert hívja segítségül, hogy az új deli by Shell márkanév alatt megalkossa a lehető legfinomabb ételkínálatot, amelyet minőség és széles választék jellemez. A magyarok ízlését, a piacot meghatározó ételtrendeket és a Shell sokéves tapasztalatát figyelembe véve Fördős Zé, a Street Kitchen házigazdája új ízkombinációk sorát alkotta meg, legyen szó meleg fogásokról vagy szendvicsekről.

? Megtisztelő és izgalmas kihívás volt egy nemzetközileg elismert márka ételkínálatát továbbfejleszteni. A fogyasztók egyre fogékonyabbak a magasabb színvonalú gasztronómiai élmények iránt, a töltőállomások pedig egyre komplexebb szolgáltatóhellyé alakulnak, ahol az ételek legalább olyan vonzerővel bírnak, mint a minőségi üzemanyag. Hónapokon át kísérleteztünk, hogy a deli by Shell kínálat a megszokottól eltérő, de közkedvelt ízekkel, könnyen és kényelmesen elfogyasztható formában debütálhasson a töltőállomások vendégei előtt. Az ételek fejlesztésekor a jó minőségű és ízletes alapanyagok mellett fontosnak tartottuk azt is, hogy gyorsan elkészíthetők legyenek, és a töltőállomáson történő időzést ne árnyékolja be hosszú várakozási idő ? árulta el Fördős Zé.

A közös munka eredményeként a deli by Shell új és ínycsiklandó választékkal várja a töltőállomásra betérőket, legyen szó akár helyben készült hideg és meleg fogásokról, mint például paninikről, hot dogokról, vagy előre csomagolt szendvicsekről, amelyek sokszínű választékát Zé exkluzívan a deli by Shell részére alkotott meg. A Street Kitchen házigazdája új pizzareceptekkel is készült, amelyek a nagyobb állomásokon érhetőek el. A teljes felfrissülésről pedig a deli by Shell gyümölcslevek és frissítő kávék is gondoskodnak a finom ételek mellett.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eAceiISarDU[/youtube]

A kiváló hozzávalók és a technológia jelentik a minőség garanciáját. Azért, hogy az új alapanyagokból összeállított termékek és ízkombinációk megfeleljenek a deli by Shell által képviselt magas minőségi elvárásoknak, az új ételkínálat kidolgozása során a Shell és Fördős Zé csapatához a Khell Food szakemberei is csatlakoztak.

? A deli by Shell sokszínű ízvilága elsősorban a Shell Hungary és Fördős Zé munkáját dicséri. A mi feladatunk a szendvicsválaszték minőségének és gyártásának biztosítása volt. A csapattal közös teszteléseink során fokozatosan rajzolódtak ki az egyes alapanyagok közös ízhatásai, láttuk, hogy mi az, ami egy friss és mi az, ami egy előre csomagolt termék esetében működhet. Az aprólékos egyedi tervezés mellett gyártási technológiánk is a minőség garanciája, üzemünk Európa legelismertebb élelmiszer-higiéniai és folyamatirányítási rendszere, az IFS6 szerint működik ? avatott be a részletekbe Kelényi Zoltán, a Khell-Food ügyvezető-tulajdonosa.

Frissítő megálló, pihentető környezetben. Meghatározó élmény az is az utazók számára, hogy mennyire nyugodt, kényelmes az a környezet, ahol a kiválasztott ételt elfogyasztják, éppen ezért nemcsak az ételkínálat, de a benzinkutak belső tere is megújul. A Shell különböző koncepciójú shopokat alakított ki elhelyezkedésük, méretük és a helyi vásárlói igények figyelembe vételével. ? A globális terveinkhez igazodó, az üzemanyag mellett a shop üzletágat is fókuszba helyező beruházások megvalósítását tavaly indítottuk el. Ez egy jelentős változási folyamat, amelynek részeként eddig már 25 töltőállomást alakítottunk át az új formátumoknak megfelelően. Célunk, hogy 2020-ra szinte az összes magyarországi shopunk az új koncepció szerinti kialakítással várja a vásárlóit ? mondta Gyúrás Péter, a Shell kelet-közép-európai shop üzletág vezetője.

Az on-the-move típusú, autópályák mentén lévő töltőállomásokon a vendégek modern környezetben pihenhetnek meg, miközben jó minőségű, ízletes és könnyen elérhető ételkínálatból választhatják ki a számukra legmegfelelőbb falatokat. A városi kávézó formátumú shopok a trendi kávézók hangulatát idézik meg. Az új ételválaszték mellett jó minőségű kávé- és süteménykínálat várja a vendégeket, így számukra nem csupán megállóként, hanem úti célként is szolgálhat a shop, hiszen kényelmes helyszíne lehet üzleti vagy akár személyes találkozóknak is.

A quick stop shopok is új, modern külsőt kaptak. Ezeken a töltőállomásokon továbbra is a tankolás áll a fókuszban, hiszen a shopok kialakítása és termékválasztéka a gyors és kényelmes vásárlás szempontjainak megfelelően lett megtervezve. A töltőállomások shopjaiban ? formátumtól függetlenül ? a deli by Shell termékkínálaton kívül, kényelmes kialakítású ülőhelyek, elektromos csatlakozók és ingyenes wifi-szolgáltatás áll a betérők rendelkezésére.

A Shell Hungary Zrt-t 1925-ben regisztrálták Magyarországon. Jelenleg kiterjedt töltőállomás-hálózatot üzemeltet országszerte, és a legnagyobb nemzetközi energetikai vállalat az országban. A magas minőségű üzemanyag-kínálat mellett széleskörű szolgáltatásokat is biztosít ügyfelei számára, úgymint a ClubSmart hűségprogram vagy az ingyenes elő-tető alatti szolgáltatások.

Szóljon hozzá!