ZETApress

hírportál

Soma varázslata

Nekik varázsolt Hajnóczy SomaTöbb mint ötvenezer hajléktalan ember él Magyarországon, akiknek az utca jelenti az otthont. Ezek az emberek napról napra élnek, és már a legapróbb feléjük tett gesztus is hatalmas segítség lehet számukra. Hajnóczy Soma mosolyt varázsolt a hajléktalan emberek arcára.

Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok annak érdekében, hogy szebbé varázsolja ebben a hideg időben a hajléktalan emberek napját, teljesítette néhányuk kívánságát. Rendhagyó módon cselekedett jót a bűvész világbajnok ? tudtuk meg Jónás Fannitól. Nem is gondolnád, hogy ezek az emberek milyen apró dolgokra vágynak.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cjnc7TtZ780[/youtube]

Mivel segíthetsz Te is a hajléktalan embereknek? Az elkövetkező hideg napokban vigyél termoszban forró teát és ételt az otthonodhoz közel élő hajléktalan embernek! Ha van otthon meleg takaród, hálózsákod, meleg ruhád, polifoamod, amire már nincsen szükséged, az biztos nagy segítség a hajléktalan embereknek. Amennyiben pedig azt látod, hogy az illető segítségre szorul, mindenképp hívd a Menhely Alapítvány diszpécserszolgálatát a +36-1-338-4186 vonalas számon!

Szóljon hozzá!