ZETApress

hírportál

Lemondott Draskovics

Draskovics TiborDraskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter benyújtotta lemondását, amit sajnálattal, de elfogadtam. Draskovics Tibornak köszönöm mindazt a munkát, amit minisztersége alatt az ország közbiztonságának megerősítéséért tett, a mindennapok biztonságának fenntartásában elért.

A felügyelete alá tartozó rendőrség hatékonyan lépett fel a szélsőséges szervezetek ellen, sikeresen indította be a Rend és biztonság programot, amelynek része a közbiztonság további erősítése, a rendőrség állományának bővítése és a településőri rendszer kialakítása. A Draskovics Tibor vezette Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium jogalkotási munkájának köszönhetően hatékonyabbá vált az állami közigazgatás.

Miniszterként sikeresen vitte véghez a Büntető Törvénykönyv szükséges szigorítását a többség szabadságjogainak védelmében, és a Polgári Törvénykönyv módosításait, amely korszerű elemeivel tovább erősítette a modern magyar jogrendet. További munkájához sok sikert és egészséget kívánok! Utódlásáról a későbbiekben születik döntés ? mondta Bajnai Gordon miniszterelnök.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Újabb levél Paczolaynak | ZETApress

Szóljon hozzá!