ZETApress

hírportál

Vetélkednek a Volánosok

Volán EducatioA Volán Educatio Zrt. (VEDU) sajtótájékoztatót tartott a Teréz körút 38. földszinti nagytermében a jövő heti rendezvényével kapcsolatban. A Volán család tagjaként a Volán Educatio Zrt. a Volán Egyesüléssel (VE) közösen, az idén első alkalommal megrendezi a magyar Közúti Utaskapcsolati Dolgozók Országos Vetélkedőjét és Konferenciáját.

A rendezvény szeptember 20-21-én szerda-csütörtökön lesz a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel****prémiumban, igazán festői környezetben a Bükk hegység lábánál. A verseny három részből áll: a csapatok bemutatkozása; teszt kitöltése utasjogok, marketing, ügyfélkapcsolati ismeretek témakörben; utaskapcsolati szituáció kezelése során tanúsított magatartás megítélése. Szándékuk szerint a versenyzők amellett, hogy összehasonlíthatják kiválóságukat és tudásukat az utasjogok, a kommunikáció, a konfliktuskezelés, és a problémamegoldás terén, olyan élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodva térnek vissza munkahelyükre, melyek kellő muníciót adnak nekik és az otthoni kollégáiknak a mindennapokra, az utasokkal és ügyfelekkel való hatékony bánásmód területén.

A hét régió és négy város 3 fős csapatokkal indul, teljesítményüket ötfős szakmai és háromfős társadalmi zsűri értékeli. Az előbbiek győztesei másodmagukkal négy napot tölthetnek a villányi Vitis Hotelben félpanziós ellátással, míg az utóbbiak első helyezettjei a tatai Sirály Panzióban pihenhetnek. A résztvevők egyénileg versenyeznek, de teljesítményüket csapatként értékelik ? tudtuk meg Bói József vezérigazgatótól és a két zsűrielnöktől: Bosch Dénestől és Kocsis Korinától.

A Konferencia fő témái: közösségi közlekedési szolgáltatások minőségének, az utas élmény növelésének lehetőségei modern technológiai megoldások alkalmazásával; folyamatok, szabályozók újragondolásával, emberi erőforrás fejlesztésével. Utasjogok, fogyasztóvédelem, a szolgáltatásminőség mérésének, értékelésének lehetőségei a közösségi közlekedésben, valamint az utaskapcsolati minőségdíj rendszer működtetése a közösségi közlekedési szolgáltatást végző vállalatoknál szintén téma lesz a konferencián.

A rendezvény védnöke dr. Homolya Róbert, az NFM Közlekedéspolitikáért felelős államtitkára. Résztvevő csapatok: Volánbusz Zrt. ÉNYKK Zrt. DAKK Zrt. KNYKK Zrt. KMKKZrt. ÉMKK Zrt. DDKKZrt. MVK Zrt. TÜKE Busz Zrt. DKV Zrt. DV Parking Zrt. Előadók: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Nemzeti Útdíj-fizetési Szolgáltató Zrt. Közlekedési Tudományi Intézet Nzrt. Samling Üzleti Oktatási Központ Kft. Volán Educatio Zrt.

Szóljon hozzá!