ZETApress

hírportál

Megújul a Fradi Sör!

Mostantól a Heineken Hungária gyártja a Ferencváros sörét. A palackozott Fradi sör megújult csomagolással augusztustól debütál a boltok polcain. Az új gyártó és a klub együttműködését délelőtt jelentették be a Népligetben ? tudatta Garádi-Uszkay János.

Együttműködési megállapodást írt alá Magyarország legnépszerűbb és a világon is legismertebb sportegyesülete, a Ferencvárosi Torna Club és az ország legnépszerűbb sörének gyártója, a HEINEKEN Hungária Zrt. A megállapodás értelmében az FTC Fradi sörét a Heineken sörfőzdéjében állítják elő. Fotóink Lantai József felvételei.

A csapat szurkolóinak körében különösen népszerű sör nem csak új gyártót, új megjelenést is kap. A Fradi sör augusztustól üveges kiszerelésben kapható a hivatalos Fradi shopban, ezen kívül a CBA üzleteiben, valamint a HEINEKEN disztribúciós hálózatán keresztül közel ezer kiskereskedelmi egységben országszerte. A népligeti FTC Sportközpontban tartott sajtótájékoztatón a ’90-es évek Fradi legendái közül Lisztes Krisztián, Lipcsei Péter, Dragóner Attila és Keller József vett részt. ? Két, a maga területén rendkívül sikeres, elismert, népszerű és komoly hagyományokkal bíró és azokat ápoló fél talált egymásra. A Fradi sör a szurkolók söre. Olyan partnert kerestünk, amely a magas minőségi követelmények mellett segít bennünket abban is, hogy minél több Fradistához eljusson a termék ? mondta el Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

? Nemcsak a zöld szín, de számos közös érték köti össze a Ferencváros csapatát és a Heinekent. A hagyományok tisztelete és az innováció, a minőség, a sikerek, az újítások iránti elkötelezettség jellemzi mindkét csapatot ? mondta José Matthijsse, a HEINEKEN Hungária Zrt. vezérigazgatója. ? Büszkeség számunkra, hogy nem csak Magyarország kedvenc sörét, a Sopronit, de Magyarország kedvenc csapatának sörét is mi állíthatjuk elő. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolás során nem csak a Fradi játéka, de a Fradi sör üdítő íze is jó pillanatokat szerez majd! ? tette hozzá a vezérigazgató asszony.

2 hozzászólás

  1. Hajrá fiúk! Már nemcsak az FTC, de a VIDI is méltón képviselte a nemzetközi téren Magyarországot labdarúgásban.

  2. Hajrá VIDI, mert 1:0 nyert a francia csapat ellen és most már főtáblás!