ZETApress

hírportál

Theodora Volkswagennel

110 éves Theodora110 napos promóciós kampányt indított a 110 éves Theodora. Magyarország történelmi ásványvize 110 éves lett. A Theodorát palackozó Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. 110 napos promóciót indított a jubileumi évforduló kapcsán. A kampány május 29-től szeptember 15-ig tart ? tudatta Bokor Betti, Flow PR.

A kampányban a márka Balatonhoz való szoros kötődése és természetközelisége kapott hangsúlyt, ezért a fődíj egy elektromos autó; a Balcsi Original pedig egyedi noteszt és pólót tervezett a születésnapra, amelyek designját a Theodora eredendő tisztasága és frissítő hatása ihlette. A kampány ajándékai: a játékosok naponta nyerhetnek fesztivál jegyeket, és Balcsi Original egyedi pólót vagy noteszt, hetente egy kerékpárt, egy GoPro kamerát és egy wellness hétvégét.

Hazánk történelmi ásványvize, a Theodora, amely 1907 óta kapható palackozva, idén ünnepli 110 éves születésnapját. A jubileumi év kapcsán a Theodora közös ünneplésre hívja a fogyasztókat egy 110 napos promóciós kampány keretében. Mivel a Theodora forrás a gyönyörű Káli-medencében található, és szorosan kötődik a Balatonhoz, továbbá a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. számára mindig kiemelt szerepet játszott a környezetvédelem, a vállalat természeti értékként tekint az ásványvizekre, és lelőhelyük környezetének megóvására is nagy hangsúlyt fektet, ezért a promóciós ajándékok közé bekerült a Balcsi Original egyedi pólója és notesze, és egy nulla káros-anyagkibocsátású elektromos autó, a Volkswagen e-up!

? A Theodora és a Balcsi Original ugyanonnan származik, mindkét brand a Balatonból fakad, ezen felül pedig mindkettőnkre jellemző a frissesség. Nálunk a víz, a nyár inspiráló hatása, a Theodoránál pedig az eredendő tisztaság és frissítő hatás, immár 110 éve. Ezért választottuk a buborékokat, amivel az állandó pezsgést szimbolizáljuk, hiszen minden bubi egy új élmény. Próbáltunk nagyobb keretben gondolkodni, így nemcsak a termékek elején kaptak helyet a különböző méretű buborékok, hanem teljes mértékben befedik a rendelkezésre álló felületet ? fejtette ki Hlavaty Tamás, a Balcsi Original egyik alapítója a Theodora születésnapjára tervezett egyedi notesz és póló kapcsán.

? A Theodora hazánk legtradicionálisabb ásványvize, a jeles évfordulót méltón szeretnénk megünnepelni, fokozottan ügyelve a márka tekintélyére és értékeire. A Theodora forrás a káprázatos Káli-medencében található, a tisztaság, a természetközeliség, a Balaton már összefonódtak a kommunikációban a nagy múltú ásványvíz nevével. Ennek megfelelően válogattuk ki a promóciós ajándékokat, így nem véletlen, hogy a Balcsi Original egyedi pólói és noteszei, illetve a jövő generációjára is gondoló elektromos autó, a Volkswagen e-up! is szerepel a kampányban ? mondta el van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetője a jeles évforduló apropóján indított promóció kapcsán.

? Büszkék vagyunk, hogy Magyarország tradicionális ásványvizének promóciós kampányában egy ilyen modern, zéró emissziójú autó, mint a tisztán elektromos meghajtású Volkswagen e-up! főszerepet kaphatott. A Theodorát palackozó Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. környezettudatos magatartását példaértékűnek tartjuk ? hangsúlyozta Kazi Róbert, a Volkswagen marketingmenedzsere. A fődíj egy különleges elektromos autó nulla káros-anyagkibocsátással, egy Volkswagen e-up!

Céginformáció

A Central Europe Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft. is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

Szóljon hozzá!