ZETApress

hírportál

Uszodába BKK-bérlettel

BKK bérletpénztárA Budapesti Közlekedési Központ január 10-én hajnalig meghosszabbítja a 2016-os naptári évre szóló éves bérletek lejárati idejét, illetve folyamatos jegy- és bérletvásárlási lehetőséget biztosít az ünnepek alatt is. A BKK célja ezzel az, hogy az éves bérletet használó ügyfeleik kényelmesen, zökkenőmentesen vásárolhassák meg 2017. évi bérletüket.

Duplán nyerhet, ha most vásárol éves Budapest-bérletet ? tudatta a BKK Kommunikáció. Aki 2016. december 1-je és 2017. január 31-e között vásárolja meg természetes személyeknek, tanulóknak vagy nyugdíjasoknak szóló bármilyen típusú éves Budapest-bérletét, duplán is nyerhet. Kedvezményes éves Budapest-bérlettel 11 ezer forintot lehet spórolni, mivel 11 hónap áráért 12 hónapig lehet vele utazni. Egy évben csak egyszer kell megvásárolni, így időt lehet vele spórolni. Az érvényes szelvény bemutatásával fél áron lehet MOL Bubi éves bérletet váltani: a normál árú bérletet 18 ezer 900 helyett 9450 forintért, a promóciós árú bérletet pedig 12 ezer helyett hatezer forintért, így akár további 9450 forint is megtakarítható.

A fentiek mellett ezúttal a BKK négy nagy értékű nyereményt is kisorsol majd az éves bérletet vásárlók között. A szerencsés ügyfelek az alábbiakat nyerhetik: kétszemélyes földközi-tengeri hajóutat teljes ellátással; 1-1 darab 50 alkalomra szóló egy évig érvényes fürdőbérletet kabinhasználattal; 1 darab családi éves bérletet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. A nyereményjáték jelentkezési módjáról és további részleteiről idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!