ZETApress

hírportál

Cseh gasztronómia AKCENTA CZ-vel

A tavalyi évhez hasonlóan idén is kötetlen hangulatban telt az AKCENTA CZ hagyományos, éves partnertalálkozója. Erről a nagyszerű cseh sörök és cseh nemzeti ételkülönlegességek mellett az ismeretterjesztő játék és a nyeremények gondoskodtak.

Az AKCENTA CZ jelenleg 7 országban van jelen, azonban a cseh anyavállalattal rendelkező cég célkitűzése, hogy tovább erősítse a vállalat nemzetközi pozícióját. A Budapesti Cseh Sörfesztiválon megrendezett találkozó által szorosabbá kívánta fűzni a kapcsolatot ügyfeleivel, továbbá célja volt, hogy bepillantást engedjen magyarországi partnereinek a cseh kulturális és gasztronómiai hagyományokba. Az est folyamán a rövid köszöntők után a vendégek igazi cseh sörkülönlegességeket kóstolhattak meg, majd sor került egy cseh nemzeti ételekből álló vacsorára is.

A partnertalálkozó fő résztvevői a kis- és középvállalkozások képviselői voltak, hiszen ők teszik ki az AKCENTA CZ ügyfeleinek nagy részét. Az Európában elindult gazdasági fellendülés hatására ez a szektor dinamikusan erősödik, és ez együtt jár az export-import és a devizák utáni kereslet növekedésével, amely által az AKCENTA CZ partnereinek száma az elmúlt évben 10%-kal gyarapodott.

Az AKCENTA CZ

Közép-Európa legnagyobb átutalási intézménye 19 éves tapasztalatának köszönhetően 27 ezer elégedett vállalatnak nyújtja nemzetközi piacokon átívelő pénzügyi szolgáltatásait. A cseh és a magyar piacokon kívül jelen van Franciaországban, Németországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában is. A vállalat elsősorban a devizaváltásra, a külföldi átutalásokra és az árfolyamkockázatok biztosítására specializálódott. Ajánlataikban minden sztenderd pénznem és több mint 120 egzotikus deviza is megtalálható, éves szinten több mint 150 ezer pénzügyi tranzakciót bonyolítanak. Az AKCENTA CZ a Cseh Nemzeti Bank által bejegyzett és felügyelt pénzügyi intézet, amelynek ellenőrzését a helyi Nemzeti Bankok végzik. Magyarországi tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.

Szóljon hozzá!