ZETApress

hírportál

A COOL Klíma Polarja

Új márka a légkondicionáló piacon: A Polart az ország legnagyobb szakmai találkozóján mutatták be tegnap este az Erzsébet körúti Orfeumban, Farkas Gábor Gábriel és táncosai produkcióját követően.

Szakszerű megelőző kutatás, földrajzi adottságokból fakadó igények és kiváló ár-érték arány ? e hívószavak hatják át a COOL Klíma termék innovációját, a Polar légkondicionálót. A kelet-közép-európai piacon már több mint 20 éve jelenlévő cég nagy múltú tevékenységének köszönhetően jelentős piaci ismerettel rendelkezik, amelyet tökéletesen használt fel új, saját fejlesztésű brandjének létrehozása során. Az Orfeumban megrendezett partnertalálkozón és sajtótájékoztatón mutatták be a Polar légkondicionáló márkát, amely számos tekintetben újdonságnak számít a piacon. A védjegy mögött egy másfél éves termékspecifikáció áll, amely kifejezetten a közép-európai kontinentális éghajlati viszonyokra és a potenciális fogyasztók financiális helyzetére koncentrált.

A klíma tematikájú szakmai összejövetelen Medgyesi Tamás, a szervező cég ügyvezetője részletesen beszámolt a márkafejlesztést megelőző körültekintő kutatásról. ? Több mint két évtizedes professzionális jelenlétünk során arra a meglátásra jutottunk, hogy a szakma hajlamos egy kalap alá venni a skandináv-, kontinentális- illetve a mediterrán éghajlaton élők igényeit, tehát egységes piacként kezelni Európát. Ez a megközelítés azonban sem a termékfejlesztés, sem az árképzés szempontjából nem megfelelő. Többek között e kiindulópontot vettük kutatásunk alapjául, és annak eredményeit figyelembe véve terveztük, fejlesztettük és kiviteleztük új termékünket ? mondta el az ügyvezető.

A márkanév alatt olyan termékek kerülnek a piacra, amelyek azon felül, hogy könnyen és gyorsan installálhatók, kiváló teljesítménnyel és designnal rendelkeznek. A kialakítás során a megbízható, stabil és tartós minőségre törekedtek, amely mindezek mellett elérhető árkategóriába sorolható a hazai kínálatban megtalálható klímaberendezések között. A szakszerű fejlesztésen túl a Polar márkát piacra dobó cég megbízhatóságot és magas minőséget ígér, hiszen minden terméke mellé teljes magyar nyelvű leírást, kiterjesztett, több éves garanciát, illetve állandó professzionális támogatást kínál az elérhető szervizhálózatnak köszönhetően.

Szóljon hozzá!