ZETApress

hírportál

Kecskeméten is moshatunk

Dinamikus növekedésben a Bubbles mosodahálózat. Már tavaly november 13-án nyitotta meg a Bubbles első üzletét Székesfehérváron, ez volt a hálózat vidéki terjeszkedésének kezdete, melyet tegnap újabb vidéki helyszín: a dunántúli után egy alföldi megyeszékhely követett.

A hálózat szinte azonnal nagy népszerűségre tett szert a helyiek körében, és úgy mérték fel, hogy egy második üzletnek is lenne létjogosultsága a városban, így még egy üzletet is nyitottak. A nagy vidéki terjeszkedés legújabb állomása nem más, mint az Alföld hírős városa: Kecskemét, mely a régió kiemelt települése.

Tavaly év vége óta nem lehetett hallani az új üzletek hírét, de a csend csak eddig tartott. A Bubbles hét új mosoda nyitását jelentette nemrég! A meglévő üzletek irányítása mellett az elmúlt hónapokban a háttérben folyamatos egyeztetés folyt, sőt már a kivitelezési munkálatok is megkezdődtek. A most átadásra kerülő üzlet megnyitása csak kis része a fejlődésnek és terjeszkedésnek, ugyanis a tervek szerint a közeli jövőben a harmadik X-be lép a Bubbles!

A kecskeméti Petőfi Sándor utca 12-be Szirmai Attilával, a cég kommunikációs igazgatójával utaztunk Budapestről. A regisztrációt követően Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő köszöntette a megjelenteket, majd Megyeri Gábor, a Bubbles International Zrt. vezérigazgatója mondott ünnepi beszédet. Őt Trokán Nóra bemutatása követte, majd a Kecskeméti Katona József Színház fiatal művésznője beszélt hétköznapjairól, mosási szokásairól. Megtudtuk, hogy az április 22-ei premieren Suzanne komornát, Figaro jegyesét alakítja Figaro házasságában. Az állófogadás közben a mosni vágyók is megérkeztek, mert 20-án éjfélig féláron, április 21-től 24-ig pedig 20%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a mosoda non stop szolgáltatását.

A Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat 2011 óta van jelen a magyar piacon. Nemcsak az ötlet hazai, de a Bubbles International Zrt. is 100%-os magyar tulajdonban van. 2014-ben és 2015-ben a cég egyaránt gyorsan növekedett, és a cél, hogy az elkövetkező három-négy évben elérje a 70-100 egységgel rendelkező országos hálózati lefedettséget. A hálózat idén elsősorban a megyeszékhelyeken és a nagyobb vidéki városokban való megjelenést tűzte ki célul, de lehetőséget lát a tíz-tizenötezer feletti lélekszámú településekben is. A vállalat tervei szerint 20-25 Franchise Partner bevonásával legalább 50 mosodai egységet szeretne nyitni vidéki városokban.

A Bubbles önkiszolgáló mosodái ? professzionális gépeikkel ? Magyarországon egyedülálló módon kínálják szolgáltatásaikat. A személyzet nélküli üzletek non-stop nyitva tartással várják a vendégeket, ahol szükség esetén a segítséget és az időszaki ellenőrzést távmenedzseléssel oldják meg az üzemeltetők. Az üzletek teljesen automatizáltak, így a gépek programjainak vezérlése, a mosó- és egyéb adalékok adagolása és a fizetés is. A vendégélményről olyan kiegészítő szolgáltatások is gondoskodnak, mint az olvasósarok kényelmes kanapékkal, gyereksarok, vagy az ingyenes WiFi.

Néhány éve a koncepció megálmodójában, Megyeri Gáborban ? ír származású felesége hatására ? merült fel a Bubbles koncepció, miszerint egy olyan mosodát szeretett volna nyitni, ahová az emberek szívesen, örömmel járnak, emellett pedig professzionális szolgáltatást kapnak. Ezért döntött végül úgy, hogy elindítja igényre szabott saját vállalkozását. A Bubbles koncepció által biztosított plusz lehetőségek teljesen más fénybe helyezik a mosás és szárítás tevékenységét. Az idő pénz, s ez esetben a korábban mosásra eltöltött órák más módon válnak hasznosíthatóvá. Tölthetjük például gyermekünkkel, barátainkkal, olvasással, vagy éppen munkával.

Szóljon hozzá!