ZETApress

hírportál

Több teherautónyi ajándék a nagycsaládosoknak

Újra országos karácsonyi ruha- és játékgyűjtő akciót szervez a budapesti székhelyű, melegétel házhoz szállítással foglalkozó piacvezető vállalat, a Food Express. A Nagycsaládosok Országos Egyesületének támogatására indított kampány 2006. november 2-tól december 8-ig tart, az összegyűjtött adományokat pedig decemberben adják át a NOE képviselőjének. 2004-ben, az első ilyen akció keretében a Food Express 400 m3 – 20 teherautónyi -, 2005-ben pedig már 30 teherautónyi jó minőségű ruhaneműt és játékot gyűjtött össze és adott át a rászorulóknak.

Az országos ruha- és játékgyűjtő akció keretében a Food Express november 2-tól díjmentesen elszállítja azoktól a családoktól a jó állapotban lévő használt játékokat és ruhákat, akik így szeretnének segíteni a nagycsaládban élőknek. Az összegyűjtött felajánlásokat decemberben adják át a Nagycsaládosok Országos Egyesületének, akik gondoskodnak majd arról, hogy az adományok célba jussanak és ezáltal a rászorultabbak otthonába is gazdagabb ünnep köszönthessen.

Harmadik alkalommal gyűjt a Food Express

A tavalyi Food Express kampány keretében harminc teherautónyi ? közel félezer köbméternyi ? ruhát és játékot gyűjtött össze a vállalat. A kampányban nem csak a Food Express fogyasztói vehetnek részt, hiszen a melegétel házhoz szállítással foglalkozó cég vállalja, hogy területi képviselői által összegyűjti a 06/40-366-366-os, helyi tarifával hívható ügyfélszolgálati telefonszámon bejelentett felajánlásokat is.

A Food Express egész évben igyekszik segítő kezet nyújtani a rászorulóknak. Támogatja többek között az Oltalom Alapítványt, a Fehér Holló Gyermekszolgálatot, valamint több általános iskolát és óvodát.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) 1987. október 24-én alakult meg Budapesten, mint pártoktól, felekezetektől, ideológiáktól független non-profit szervezet. Egyesületünk 1998. január elsejétől kiemelten közhasznú minősítést kapott. Az Egyesület rendes tagjai lehetnek olyan természetes személyek, akik saját háztartásukban legalább három gyermeket nevelnek vagy neveltek fel.

1 hozzászólás

  1. Én már a hatodik gyerekemet nevelem gyermektartás és családi segítség nélkül, de még soha sem segített semmilyen szervezet, még a NOE sem. Hogy van ez? Hol kell jelentkezni ahhoz, hogy segítséget kapjunk? Aki tudja, hívjon fel a +36-30-897-3645 számon! Előre is köszönöm!