ZETApress

hírportál

Erzsébet a 2015. év ellenőre

Erzsébet Az év ellenőreNagy sikert aratott a Budapesti Közlekedési Központ által indított szavazás, több mint 11 ezren adták le voksukat Az év ellenőre-díj várományosaira. A BKK ügyfeleinek döntése értelmében a harminckét éve jegyellenőrként dolgozó Erzsébet lett a 2015-ös év legjobb ellenőre ? tudtuk meg sajtósaiktól.

Az első alkalommal odaítélt címre hat jegyellenőrt jelölt a BKK, kiválasztásuk objektív, szakmai szempontok alapján történt, de a teljesítménymutatókon kívül figyelembe vették a kiválasztott ellenőrökkel kapcsolatos utaspanaszok számát is. A hat jelöltről bemutatkozó videó készült, amelyekre január 5-én keddtől január 17-én vasárnap délig lehetett szavazni a BKK Facebook-oldalán.

A jegyellenőrökről készített videók rendkívül sikeresek voltak: a felhasználók 12 nap alatt több mint 440 ezerszer tekintették meg, s 1000 alkalommal meg is osztották, azaz népszerűsítették azokat. A megadott határidőig 11469-szer nyomták meg a tetszik gombot a jelöltek videói alatt. A legtöbb szavazatot ? összesen 2830-at ? Erzsébet kapta, így a Budapesti Közlekedési Központ ügyfeleinek szavazata alapján Erzsébet lett a 2015-ös év legjobb ellenőre. Erzsébet ? ahogy az a róla készült videóban is elhangzik ? több mint 32 éve dolgozik ellenőrként Budapest közösségi közlekedési vonalain, így már egy generációnyi utas nőtt fel mellette. Munkáját kiszámíthatóan, nagy rutinnal végzi.

Dr. Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója a díjátadó rendezvényen személyesen gratulált Erzsébetnek, aki immár hivatalosan is az elmúlt év legjobb jegyellenőre, valamint a további öt jelöltnek is. A Budapesti Közlekedési Központ vezetője az eseményen jelezte: a fővárosban közlekedők számára az első ügyfélkapu a jegyellenőrökkel való találkozás, ezért az ellenőrök munkája legalább annyira fontos, mint az új járművek forgalomba állítása, ezért köszöni egész éves erőfeszítéseiket.

A közlekedésszervező társaság Az év ellenőrét 150 ezer forinttal, a második helyezettet százezer forinttal, a további négy jelöltet pedig 50-50 ezer forinttal jutalmazta. A szavazásban résztvevő ügyfelek közül 50 szerencsés ugyancsak ajándékot kap, a BKK 25 plüssvillamost és 25 bögrét sorsol ki azok között, akik szavaztak valamelyik jelölt videójára. A nyerteseket írásban fogják értesíteni.

Szóljon hozzá!