ZETApress

hírportál

Nyílászárócserék Pesterzsébeten

Lázár Vilmos Általános IskolaMa délután 15 órakor a pesterzsébeti Lázár Vilmos Általános Iskolában a XX. kerületi középületek energetikai korszerűsítési projektjeinek sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes lezárásán beszédet mondott Nemcsok Dénes, az NFM környezeti és energiahatékonysági operatív programokért felelős helyettes államtitkára, az iskola egykori tanulója.

Az esemény házigazdája Budapest XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzata volt, a megjelenteket Szabados Ákos polgármester köszöntötte. Az iskola énekkara nyitó- és zárószámmal kedveskedett a vendégeknek, s már siettek is tovább egy 16 órai fellépésre. A 4. osztályos Miskei Roland viszont maradt, s egy gyönyörű verset mondott a helyi tévé kamerái előtt.

A projektet Sipos István projektvezető mutatta be. Elmondta, hogy a július indulás óta két általános iskola, két iskola-óvoda, két óvoda és négy bölcsőde nyílászáróit újították fel a most lezárt projektben, de jócskán van még munkájuk a kerületben. Mezei József iskolaigazgató zárszava után benéztünk a 102-es tanterembe, majd megízleltük a Pensio Minőségi Közétkeztetési Kft. termékeit.

Szóljon hozzá!