ZETApress

hírportál

Telefonok éjszakája

Megérkezett az iPhone 6s Magyarországra. Néhány perces sort kellett csak kivárniuk azoknak, akik Magyarországon elsőként akartak iPhone 6s és 6s Plus telefonhoz jutni. Tegnapról mára virradó éjjel Újbudán az iCentre Allee üzletében ugyanis rendkívüli, éjszakai nyitva tartással várták a márka legnagyobb rajongóit.

Az Apple még több technikai újdonságot ad a legmodernebb telefonjához, amelynek eladásai világszerte minden eddigi csúcsot megdöntöttek, 13 millió példány talált gazdára a nyitóhétvégén. ? Az előrendelések alapján iPhone 6s, 64GB-os, asztroszürke modell a legnépszerűbb idén, ahogy az iPhone 6-ból is ez a szín és típus volt a legkelendőbb. Az érdeklődés óriási és szerencsére most még nagyobb készlettel rendelkezünk, mint a tavalyi iPhone6 premieren. A márka rajongói idén is a nagyobb kapacitású modelleket keresik, ezt igazolják az előrendelések is ? mondta Felker Noémi, az iCentre-Hungary Kft. Country Managere.

Az iPhone 6s és iPhone 6s Plus árusítását szeptember 25-én kezdte meg az Apple 12 országban: az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Hongkongban, Japánban, Új-Zélandon, Puerto Ricoban és Szingapúrban. Ezt követően, három nappal később, bejelentette, hogy az első hétvégén eladott iPhone 6s és iPhone 6s Plus modellek darabszámai minden eddigi rekordot megdöntöttek: 13 millió példány talált gazdára a nyitóhétvégén. Október 9-én Magyarországgal együtt újabb 40 országgal bővül a lista, így év végig összesen 115 országban kezdik meg az új iPhone árusítását.

A kártyafüggetlen iPhone 6s 247.990 ? 325.990 forint, az iPhone 6s Plus ára pedig 286.900 ? 325.990 forint között mozog. Az iCentrekben azonban bármilyen típusú használt telefont beszámítanak, ha valaki iPhonet szeretne vásárolni. Az asztroszürke, az ezüst és az arany mellett az Apple Watch-nál megismert új színnel rukkolt elő az Apple: az iPhone 6s és 6s Plus rózsaarany színben is választható. A legújabb modell technikai jellemzőiről bővebb leírást idekattintva találhatunk. Az iPhone 6s és 6s Plus megjelenésével jelentősen csökkent tavaly bevezetett, most is elérhető, iPhone6 és 6 Plus modellek ára, melyekről idekattintva találunk bővebb felvilágosítást.

Szóljon hozzá!