ZETApress

hírportál

Megújult SPAR Erzsébetvárosban

SPAR ErzsébetvárosbanKívül-belül megújulva várja újra vásárlóit a SPAR a Klauzál tér 11-ben. Teljes körű felújítás után nyitotta meg újra kapuit a SPAR szupermarket az ugyancsak megújult és modernizált Klauzál téri Vásárcsarnokban ? tudatta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

Az üzlet minden területen korszerű berendezéssel és technikával, a korábbinál szélesebb árukínálattal, nem utolsósorban pedig gyönyörű környezetben várja a vásárlókat. A SPAR Magyarország 2003-ban nyitotta meg üzletegységét a Klauzál téri Vásárcsarnokban, a VII. kerület szívében, és az elmúlt hónapok folyamán az áruház együtt újult meg a piac egész épületével. Az átfogó felújítási és átépítési munkálatok eredményeként a vásárlókat egy modern, tágas és könnyen átlátható piactér várja, amely megtartotta az 1897-ben épült klasszikus vásárcsarnok valamennyi sajátos belsőépítészeti jegyét. A megszépült piacon így valódi élmény a bevásárlás, miközben a látogatók mindent egy helyen be tudnak szerezni.

A piac területén található SPAR szupermarket az alapoktól épült újra, 430 millió forintos beruházás keretében. Az áruház ? mely a korábbival ellentétben zárt térben kapott helyet, így jobban elkülönül a piactól ? a legújabb SPAR belsőépítészeti és boltberendezési koncepció alapján került kialakításra, energiatakarékos LED világítással, valamint korszerű, környezetbarát hűtéstechnikai rendszerrel. (A jövő hétvégi SPAR Maratonról idekattintva olvashatunk.)

A SPAR szupermarket széles, több ezer árucikket tartalmazó kínálatában megtalálhatóak a kedvező árú SPAR saját-márkás cikkek és a kiváló márkatermékek, valamint a vállalat saját húsüzeméből származó, ellenőrzött minőségű friss hús termékek is. Újdonságként megjelentek a helyben sütött pékáruk és az úgynevezett convenience termékek is. Az áruház 702 m2-es eladótérrel, 31 munkatárssal, szakértő kiszolgálással és vonzó akciókkal hétfőtől szombatig: 06:30-tól 21 óráig, vasárnap: 06:30-tól 18 óráig várja a vásárlókat.

Szóljon hozzá!