ZETApress

hírportál

Kamion a Városligetben

Az NFH roadshow-jaMit vegyünk? Mit tegyünk, hogy környezettudatosabbak legyünk? A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) a Fenntartható életmód a fogyasztóvédelem eszközrendszerén keresztül elnevezésű, 341 millió 213 ezer 609 forinttámogatási összegű KEOP-6.4.0/14-2015-0001 azonosító számú kiemelt projekt országos kampányának holnapi állomása a budapesti Városliget.

A rendezvényre, amely a Széchenyi 2020 program keretében az Európai Unió és az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozásával valósul meg, szeptember 26-án szombaton 10 órától várjuk az érdeklődőket. Helye a Városligeti Műjégpálya, Budapest XIV. Olaf Palme sétány 5. Streetball Fesztivál, melynek szeptember 22-ei sajtótájékoztatójáról idekattintva olvashatunk. Keressék a helyszínen az NFH-s kamiont vagy hoszteszeinket! ? kéri a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság.

Városligetből a Vásárvárosba

Mit vegyünk? Mit tegyünk, hogy környezettudatosabbak legyünk? Az NFH a Fenntartható életmód a fogyasztóvédelem eszközrendszerén keresztül elnevezésű 341 millió 213 ezer 609 forinttámogatási összegű KEOP-6.4.0/14-2015-0001 azonosító számú kiemelt projekt országos kampányának vasárnapi állomása a budapesti Országos Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Kiállítás és Vásár (OMÉK). A rendezvényre, amely a Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Unió és az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozásával valósul meg, szeptember 27-én vasárnap 10 órától várják az érdeklődőket. Helye: Budapest X. Albertirsai út 10. Keressék az NFH-s kamiont vagy hoszteszeinket a helyszínen! ? kéri az NFH Sajtóiroda. Kamionjuk a múlt vasárnapi Nemzeti Vágtán is megjelent, melyről idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!