ZETApress

hírportál

Ki lesz Az Év Fürdője?

Az Év FürdőjeKemény küzdelem folyik Az Év Fürdője címért. Mintegy 70 ezer szavazat érkezett 52 ezer fürdőzőtől Az Év Fürdője szavazáson. A szavazók csaknem 24 százaléka a 16-25 év közötti korosztályból kerül ki ? derült ki a sajtóanyagból. Június 4-ei beharangozónk idekattintva olvasható.

Lendületesen indult Az Év Fürdője közönségszavazás, hiszen júniusban közel 52 ezren adták le szavazatukat kedvenc fürdőjükre AzÉvFürdője.hu weboldalon. A mintegy 52 ezer szavazótól megközelítőleg 70 ezer voks érkezett, sokan szavaztak a legnagyobb fürdők mellett Az Év Feltörekvő fürdője, illetve A Helyiek Kedvenc fürdője kategóriában, vagyis sikerült felhívni a nagyközönség figyelmét az egyelőre még kevésbé ismert fürdőkre is.

A szavazók csaknem 24 százaléka a 16-25 év közötti korosztályból kerül ki, amit azért fontos kiemelni, mert Az Év Fürdője verseny egyik elsődleges célja, hogy minél több fiatal szeresse meg a magyar fürdőket, illetve ismerje meg a fürdőzés fizikai és mentális egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait.

Heti Top 5 fürdő

A verseny mindhárom kategóriában nagyon szoros, szinte naponta változik a sorrend. A végleges eredményre október elejéig kell várni, azonban az aktuális állásra lehet következtetni abból a heti Top 5 fürdőből, melyekre az adott héten a legtöbb szavazatot adták. Június 25-e és július 2-a között Az Év Fürdője kategóriában a Gyulai Várfürdő, az Orosháza ? Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő, a Zalakarosi Fürdő, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, illetve a Hungarospa Hajdúszoboszló szerepelt a legjobban. Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában ezen a héten a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ, a Demjéni Termál Völgy, a Bogácsi Thermálfürdő, a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, illetve a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő volt a legsikeresebb. A Helyiek Kedvenc Fürdője csoportban a Békés Uszoda, a Dávodi Strandfürdő, a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő, a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, illetve a Miskolctapolcai Strand emelkedett ki.

Szóljon hozzá!