ZETApress

hírportál

Sztárok a tisztaságért

TakarítónőMindenki a saját eszközeivel küzd a tisztaságért. Design pólót és pisztolytáskát tervezett a Tyra Clothing a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. őszi Nagy Várostakarításához a kampányban résztvevő hírességeknek. Tyra Clothing csatlakozva a Budapest Fantomhoz, saját fegyvereivel küzd a köztisztaságért ? tudtuk meg sajtósaiktól.

A pólógrafikákat és a hozzá tartozó pisztolytáskát a beleillő seprűvel a köztisztaság és környezetvédelem ihlette, a kirívó felsőt és kiegészítőt elsőként Németh Lajos, Dombovári Vanda, Szabó Patrícia, Bereznay Tamás, Gáspár Laci és Jaksity Kata viseli majd október 10-én a Millenárison megrendezendő őszi Nagy Várostakarítás alkalmával.

Trendi pólókban és pisztolytáskában seprűvel felfegyerkezve állnak ismert emberek a Fantom mögé október 10-én, a Nagy Várostakarítás napján, amikor a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felhívására szebbé tesszük Budapest egyik kiemelten forgalmas közterét, a Moszkva teret.

Felfegyerkezett sztárok a Fantom mögött

NagytakarításAz FKF Zrt. tavasszal indította el Budapest Fantom programját, mely a budapesti lakosság környezettudatos gondolkodásának kialakítását, fejlesztését célozta meg. A program arra hívja fel a figyelmet, hogy a város mindenkié és a tisztább főváros kialakítása közös felelősség; ezért elengedhetetlen, hogy a környezet védelme érdekében mindenki megtegye a saját maga kisebb-nagyobb lépéseit. A divattervezők ehhez a kezdeményezéshez kapcsolódva különleges pólógrafikákkal hívják fel a figyelmet arra, hogy a rendesség trendi. A pólók maguk is organikus pamutból készülnek.

Bárcsak olyan könnyű volna rendességre tanítani a fiatalokat, mint belebújni egy trendi pólóba. Ha azonban ezzel szerepet vállalhatunk és így teremtünk trendet, akkor megérte. Mi a grafikánkkal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy kis odafigyeléssel óvhatjuk a környezetünket. Mi hiszünk ebben, ezért is álltunk a Fantom mögé ? mondta el Láng Szonja, a Tyra Clothing dizájnere.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Fantom a Moszkva téren | ZETApress

Szóljon hozzá!