ZETApress

hírportál

Újra toplistán a FŐGÁZ

SuperBrands-díj a FŐGÁZ-nakÖtödször lett toplistás a FŐGÁZ a hazai márkákat díjazó MagyarBrands Bizottság rangsorán. Az objektív cégadatok és a független szakemberekből álló bizottság döntése, valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás alapján immár ötödik alkalommal szerepelt a FŐGÁZ a magyar márkák toplistáján.

A többségi állami tulajdonban lévő és a nemzeti közmű-szolgáltatási rendszer részeként működő FŐGÁZ május 6-án szerdán vehette át a tradíció-, tulajdon-, reputáció-, identitás-, ismertség-, kedveltség-, foglalkoztatottság kritériumok alapján vizsgált legkiválóbb hazai márkáknak járó MagyarBrands-díjat ? tudtuk meg Nagy Ákostól.

? A Magyar Brands-díj számunkra fontos visszajelzés arról, hogy ügyfeleink elismerik munkánkat. A díj elnyerése minden évben büszkeséggel tölt el bennünket, ugyanakkor arra ösztönöz, hogy a szolgáltatási színvonalat mind magasabbra emeljük, hiszen felelős gázszolgáltatóként számunkra ügyfeleink kényelme és biztonságos gázellátása a legfőbb szempont ? mondta el Kovács Richárd marketing vezető díj átvételén.

A MagyarBrands-programot 2010-ben a Superbrands Szakértői Bizottsága és vezetői hívták életre, abból a megfontolásból, hogy a hazai márkákra kiemelt figyelmet kapjanak. A MagyarBrands célja olyan magyar vonatkozású márkák díjazása, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is.

A FŐGÁZ Zrt.

A több mint másfél évszázados múltra visszatekintő FŐGÁZ Zrt. országos kiterjedésű gázkereskedelmi és egyetemes szolgáltatási tevékenységével magas színvonalon biztosítja ügyfelei számára a folyamatos gázellátást. A többségi állami tulajdonban lévő vállalat az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. földgáz szolgáltatási tevékenységét látja el és a hazai földgázipar meghatározó szereplőjeként több alkalommal elnyerte a MagyarBrands-, a Superbrands- és a Business Superbrands-díjakat, valamint a Magyar Energiafogyasztók Díjat.

Szóljon hozzá!