ZETApress

hírportál

Gyászmise Laciért

Laci a lakáskiállításonIsmét eltelt egy év az 56. születésnap óta. Bartalis Laci szeptember 9-én lenne 57 éves. Ebből az alkalomból megemlékező szentmisét szolgáltatok érte, lelki üdvéért szeptember 10-én, kedden 18 órai kezdettel a Margit körút 23. szám alatti Országúti Római Katolikus Templomban ? írta Szunyogh Ildi, Laci megárvult barátnője.

Szeretettel, tisztelettel hívom erre az alkalomra mindazokat, akik ismerték, kedvelték és szívesen emlékeznek rá. Jöjjenek, segítsenek ilyen formában is ápolni egy olyan ember emlékét, aki súlyos testi betegségét leplezve, maga körül derűt árasztva tudott élni, sőt feladatának tekintette környezete megvidámítását! A mellékelt fotó 2009-ben készült róla a Lakáskiállításon. Természetesen bohóckodott ott is: magát Dr. Bartalisnak adminisztrálva pózolt az éppen üresen álló Jogi tanácsadó standján.

1 hozzászólás

  1. Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya ma délben ugyanebben a templomban megy férjhez Tiborcz Istvánhoz, ahol a jövő keddi gyászmise lesz. A helyszínen már nagy a rendőri készültség. Tegnap a kátyúkat is betömték a járdán az illetékesek. Egyeseknek ez nem tetszett ? néhányan a friss aszfaltba is belerondítottak ?, őket előállították a rendőrök. Miért teszik mindezt közpénzből? ? tették fel a kérdést az ellenzők, s a válaszom egyszerű: azért, mert ez közterület! A magam részéről még örülök is az időzítésnek, mert amikor pár nap múlva emlékezi megyünk Lacira, legalább nem kell a gödröket is kerülgetnünk. Köszönjük, kedves Örömapa!