ZETApress

hírportál

CompLex megújulás

Complex KiadóMegújul a CompLex Kiadó két szakmai portálja. Új arculattal és kibővült szakmai tartalommal folytatja működését a CompLex Kiadó, a holland Wolters Kluwer csoport tagjának két szakportálja, a Munkajog.hu és az Ügyvédvilág.hu portál.

A portálok naponta frissülő információkkal, hírekkel, interjúkkal, esettanulmányokkal várják a munkajog, munkaügy és HR területe, valamint az ügyvédi, jogászi pálya és a jogszabályváltozások iránt érdeklődőket ? tudtuk meg Antik Dalmától. A piaci igényeket és az olvasók visszajelzéseit figyelembe véve alakította ki a CompLex Kiadó két már eddig is működő szakmai portáljának új struktúráját és tartalmi elemeit, amelyek minden nap friss információkkal várják mostantól az olvasókat. A változások a Munkajog.hu és az Ügyvédvilág.hu oldalakat érintik.

A munkajog.hu korábbi struktúráját kibővítve nyolc rovatban foglalja össze a naprakész szakmai információkat és a munka világának aktualitásait ? segítséget nyújtva a munkáltatóknak a jogalkalmazáshoz. A kibővült tartalom felöleli a munkaidő-szabadidő, a munkabér és egyéb juttatások gyakorlati problémáit, míg a munkahely rovatban megtalálható minden a munkaviszonnyal, foglalkoztatással kapcsolatos információ és szakértői segítség. Azonban nem kizárólag a jogi vonatkozású hírekre koncentrál a honlap: a klasszikus emberi erőforrás menedzsment aktualitásainak gyűjtőhelye az oldalon a Napi HR-rovat.

Az azujmunkatörvénykonyve.hu szakértői blogja is az új weboldalon folytatja pályafutását, megőrizve gyakorlatias szemléletét és fiatalos lendületét. A honlapon új szolgáltatások is helyet kaptak, mint a munkajogász kereső és a Kiadó új szolgáltatása, a munkaügyi compliance audit, amely egy egyedülálló standardizált felülvizsgálati program. A megújult környezetben folytatja működését a nagy sikerű munkajogi kérdés-válasz szolgáltatás is. A szakmai minőséget továbbra is a munkajogi és HR terület elismert szakértői biztosítják.

Az ugyvedvilag.hu folyamatosan frissülő, naprakész információkkal, hírekkel, portrékkal és szakmai tanulmányokkal várja nem csak a jogi szakembereket, hanem a jogi témák, a jogászok, ügyvédek munkája iránt érdeklő ?laikusokat? is. A CompLex Kiadó havonta megjelenő magazinjából, az ÜgyvédVilág írásaiból is merítő honlap Szakma-rovatában reagál az egyes jogterületek kiemelt problémáira, az itt megjelenő tanulmányok, cikkek segítik a jogi szakmában történő elmélyülést. Megtartva az ÜgyvédVilág magazin könnyebb hangvételét is, a Praxis, az Életmód és az Innováció-rovatban portrékat, program- és útileírásokat, valamint a jogi szakmát érintő, segítő információtechnológiai újdonságokat is talál az olvasó.

A honlapról előfizethető és az előfizetők számára elérhető számos online szolgáltatás: a WebJogtár, Közigazgatási-Gazdasági Döntvénytár (KGD), a Bírósági Döntések Tára (BDT), a Céginfo.hu. Előfizethetőek az Ügyvéd Jogtár különböző szintjei (Alap, Plusz, Prémium), valamint ingyenesen elérhető minden látogató számára a CompLex Kiadó ingyenes jogszabálykeresője, a Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye, ami a Jogtár adatbázisára épülve tartalmazza az adott napon hatályban lévő valamennyi jogszabály aktuális időállapotát.

A Konferenciák rovatban mindkét portálon aktuális szakmai eseményeket és képzéseket találnak az érdeklődők, amelyekre a honlapokon jelentkezhetnek is, a korábbi eseményekről pedig részletes beszámolókat olvashatnak.A munkajog.hu tartalmainak nagy része ingyenes, míg egyes kiemelt szakértői cikkek és néhány szolgáltatás, valamint a szaklapok online előfizetéssel érhetők el. Az ugyvedvilag.hu portál valamennyi cikke ingyenesen hozzáférhető.

A CompLex Kiadó Kft.

Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. Elektronikus és papíralapú kiadványai, szolgáltatásai mind jogi, mind adózási területen piacvezetők. Legismertebbek közülük a CompLex Jogtárak, amelyek nélkülözhetetlen munkaeszközt jelentenek a jogi és üzleti területeken tevékenykedő szakemberek számára. A hollandiai székhelyű Wolters Kluwer csoport tagjaként a CompLex Kiadó nagyon fontosnak tartja, hogy nemzetközi színvonalat nyújtva feleljen meg a magyarországi piac követelményeinek, illetve olyan eszközöket, megoldásokat kínáljon, amelyek segítik a szakembereket eredményes döntéseik meghozatalában és növelik munkájuk hatékonyságát. A Wolters Kluwer piacvezető információszolgáltató cégként 2011-ben mintegy 3,4 milliárd euró árbevétellel büszkélkedhetett és világszerte körülbelül 19 ezer munkavállalót foglalkoztat.

Szóljon hozzá!