ZETApress

hírportál

Városligeti árverés

Jótékonysági árverés lesz holnap este 17 órakor a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége javára Vajdahunyad vára Nagyszínpadán. Háziasszonya Csisztu Zsuzsa lesz. Szervezői remélik, hogy ezzel egy olyan összefogást mutathatnak be, amely nemre, korra való tekintet nélkül összehozza a művészeket, sportolókat, hírességeket.

Advent közeledtével rövidülnek a napok, zordabbá válik az időjárás, és az emberek lelkét egyre inkább betölti a lény és a melegség iránti várakozás. Ilyen meleget szeretnének adni testnek és léleknek egyaránt az Advent a Vajdahunyad várában rendezvénysorozaton belül azzal a jótékonysági gyűjtéssel és árveréssel, mellyel azokat a nagycsaládosokat kívánják támogatni határainkon belül és kívül, akiknek elkél a meleg ruha és a segítség a tél és a karácsony közeledtével.

Hozza el nélkülözhető téli ruhadarabjait ? sapka, sál, kesztyű, pulóver ?, vagy egy lélekmelegítő könyvet, CD-t, plüss állatot a városligeti Vajdahunyad vára Melengető pontjára! ? kérik a szervezők. Az adományokat holnap estig várják. Az akció zárásaként szombat délután Vajdahunyad vára Nagyszínpadán jótékonyság árverést rendeznek, melyen híres emberekkel ? sportolók, zenészek, színészek, közéleti személyiségek ? találkozhat és az általuk felajánlott tárgyakra licitálhat. A felajánlott tárgyak a rendezvény honlapján, a beérkezés sorrendjében tekinthetők meg. Az eddigi felajánlók: Csisztu Zsuzsa, Bolyki Balázs és a Bolyki Soul&Gospel-kórus, Bikini, Nagy Feró, Török Adám, Takács Tamás, Kökény Roland, Dombi Rudolf, Zorán, Érdy Tamás zongoraművész, Harrach Péter és Ferdinandy István, zuglói önkormányzati képviselők, Németh Kristóf színművész.

Szóljon hozzá!