ZETApress

hírportál

Szollár lesz a kormányszóvivő

Bajnai Gordon miniszterelnök Szollár Domokost, a Budapest Airport eddigi szóvivőjét nevezte ki a válságkezelő kormány új szóvivőjének, aki május 15-től Budai Bernadettel közösen látja el a szóvivői feladatokat. Szollár az üzleti életben szerzett szakmai tapasztalatait állítja a válságkezelés szolgálatába, hogy hitelesen képviselje a válságkezelő kormányt, pontos és őszinte tájékoztatást adjon a válságkezelő intézkedésekről és azok szükségességéről.

A leendő szóvivő 2004. májusa óta dolgozik a Ferihegyi Repülőteret üzemeltető Budapest Airportnál, először mint kommunikációs munkatárs, majd 2006-tól a társaság kommunikációs vezetője és szóvivője. 2007. évi tevékenységéért elnyerte a szakma illetve az MTI által közösen adományozott Az év szóvivője címet.

A Budapest Airportot megelőzően, 2001. áprilisától a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma Közép-európai Kulturális Intézeténél dolgozott tudományos munkatársként. Történész és szociológus diplomáját 2000-ben szerezte a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán ? tudatta a Kormányszóvivői Iroda.

Szóljon hozzá!