ZETApress

hírportál

Érmék Gyermekmentőknek

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) az új forint forgalmi érmék első napi veretéből a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) tiszteletére ezer darab számozott, díszcsomagolású sorozatot ajánlott fel ? tudtuk meg Pethő Zsófitól.

Már kaphatók az MNB által kibocsátott új forint forgalmi érmék első napi veretéből az NGYSZ tiszteletére készült számozott, díszcsomagolású sorozatok a szervezet Teréz körúti irodájában. A Magyar Nemzeti Bank Magyarország 2012. január 1-jétől hatályos új Alaptörvényének értelmében új forint forgalmi érméket bocsát ki, melyen a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG helyett MAGYARORSZÁG körirat szerepel.

Ezek első napi veretéből 1000 db számozott, egyedi díszcsomagolású érmesorozatot készített a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat részére, amivel ? elismerése jeléül ? támogatni kívánja a szervezet értékes munkáját, és fel szeretné hívni a közfigyelmet a Gyermekmentő sokrétű és fáradhatatlan tevékenységére. Az érmék verdefényes minőségűek.

A Gyermekmentő Szolgálat eladásra kínálja a számozott érmesorozatokat, gyűjtőknek, támogatóknak és mindazoknak, akik vásárlásukkal szívesen segítik a szervezet karitatív munkáját. A kollekciók ára a sorozatszámtól függően változó, az árlista megtalálható a honlapjukon. Az érmék megvásárolhatók az NGYSZ Teréz körút 24-beli irodájában munkanapokon 9-től 16 óráig.

Szóljon hozzá!